Emko radyatör fabrikasının bulunduğu Zonguldak&[#]8217;ın Gökçebey ilçesine bağlı Bakacakkadı Beldesi&[#]8217;nde bir araya gelen Eskişehir&[#]8217;deki ana bayi ve alt bayi sorumluları birlikte yemek yediler. Fabrikadaki yemeğe Arı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, Arı Şirketler Grubu Koordinatörü İslam Günay, Arı Şirketler Grubu Hukuk Danışmanı Mutlu Aksoy, Emko Pazarlama Koordinatörü Ömer Faruk Yıldız, Hacıbekiroğulları İnşaat Malzemeleri şirketinin sahipleri Ercan Yardımcı ve Ahmet Yardımcı ile Emko&[#]8217;nun Eskişehir&[#]8217;deki diğer alt bayi temsilcileri, bazı sıhhi tesisatçı ve müteahhitler katıldı. Fabrikayı gezdirme, teknolojisini ve yeni yatırımları tanıtma amacıyla düzenlenen gezi ve yemek programından memnun olan davetliler, &[#]8220;Teknolojik ve çalışma sistemi olarak çok profesyonel bir yapıda gördük. Zaten kalitesini bildiğimiz Emko&[#]8217;ya şimdi daha da fazla güveniyoruz&[#]8221; dediler. Krize rağmen üretim ve satış noktasında önceki yılların önünde gittiklerini ifade eden Yusuf Günay, &[#]8220;Sektördeki krize rağmen, üretim ve satış olarak 2007 ve 2008 yılının önünde gidiyoruz. Hiç personel çıkarmadık. Aynen işimize devam ediyoruz. Hedefimiz ihracatı da arttırmak. Emko radyatör, yıllık 700 bin metretül üretimi ile 17 ülkeye ve iç piyasaya tüm kalite sertifikalarıyla sunulmaktadır. Her geçen gün kalitemizi daha da artırarak hedeflerimize ilerliyoruz. 2010 yılında ise hedefimiz 1 milyon metretül üretim ve satıştır&[#]8221; dedi.
GÖKGÖL MAĞARASI&[#]8217;NA HAYRAN KALDILAR
Gökgöl Mağarası da gezdirilen davetliler, mağaraya da övgü yağdırdı. Emko&[#]8217;da yenilen yemek ve tanıtım gezisinin ardından sektör ve satışla ilgili değerlendirmeler yapıldı. Emko&[#]8217;nun turistik kenti Amasra&[#]8217;ya geçen kafilesi, turistik bir otelde konakladı. Tarihi ve turistik yerlerini gezen davetliler, tekrar bu bölgeyi gezmek istediklerini kaydetti.
6-10 Mayıs İstanbul Yapı fuarında, müşterileri ile buluşacak olan Emko&[#]8217;nun tüm Türkiye genelinde bayilikler vermeye devam ettiğini belirten Günay, düzenlenen programın amacının iş ortaklarıyla yapılan kaynaşma yemeğinin yanı sıra bölgeyi de tanıtmak olduğunu ifade etti. Günay, Emko&[#]8217;yu ve fabrikanın bulunduğu bölgeyi tanıtmak amacıyla özellikle doğu illerindeki bayiler başta olmak üzere tüm illerdeki iş ortaklarına yönelik davetlerin süreceğini sözlerine ekledi.
Ayrıca Emko&[#]8217;nun davetlisi olarak Yunanistan, Ukrayna, Rusya, Belçika, Pakistan, Almanya, Irak, Hollanda gibi ülkelerdeki Emko bayilerinden ortalama olarak haftada bir ziyaretçinin bölge gezisine katıldığı belirtildi.



Editör: Pusula Gazetesi