Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, Rüzgarlımeşe Mahallesi ve 467 Evler mevkiinde oturan vatandaşların tek tek kapısını çalarak hem broşür dağıttı hem de sıkıntılarını dinledi.

Vatandaşların sadece seçim zamanı gelen ve sonrasında bir daha uğramayan siyasilere serzenişte bulunulduğunu belirten Gülay, “Biz bunlardan ders alarak inşallah önümüzdeki seçimlerde kazanıp, 30 Mart’tan sonra belediye başkanının vatandaşlarla bir araya geldiği bir modeli uygulayacağız” dedi.

MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner, belediye meclis üyeleri ve partililerin eşlik ettiği broşür dağıtımıyla ilgili bilgiler veren Gülay, şunları söyledi: “Rüzgarlı Mahallesinden başlayıp, 467 evlerde oturan vatandaşlarımızla hem tanışmak hem de yapacaklarımızı anlatmak için kadın kollarımızla birlikte mahalle gezisine çıktık. Aynı zamanda esnaf arkadaşlarımızı da ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla dertleşmiş oluyoruz. Şikayetler hep aynı. Şikayetler; sadece seçim zamanı gelen ve seçimden sonra bir daha uğramayan siyasilere serzenişlere biçiminde. Biz bunlardan dersimizi aldık. Vatandaşlarımız bizden öncekilerden şikayetçiler. Daha dün burada toplantı yapan AKP’nin ve diğer siyasi partilerin aynısını yaptığını söylüyorlar. Biz bunlardan ders alarak inşallah önümüzdeki seçimlerde kazanıp, 30 Mart’tan sonra belediye başkanının vatandaşlarla bir araya geldiği bir modeli uygulayacağız. Zonguldak’ta hizmet etmek istiyoruz. Vatandaşlarımız, analarımız, bacılarımız şikayetlerini, sıkıntılarını, siyasilere olan güvensizliğini anlatıyorlar ve haklılar. İnşallah biz Zonguldak’taki bu siyasi profili değiştirmeye adayız. Gençliğimizin verdiği enerji hoşlarına gidiyor. İnşallah 30 Mart’taki yarışta ipi göğüsleyen taraf olacağımıza inanıyorum.”

Editör: Pusula Gazetesi