Maden ve Enerji Sanayicileri İşadamları Derneği (MESİAD) Yönetim Kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne yeni atanan Sedat Orhan&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek, &[#]8220;hayırlı olsun&[#]8221; dileklerinde bulundular, daha sonra Hema Endüstri A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi.

ORHAN&[#]8217;I KUTLADILAR

MESİAD Yönetim Kurulu, ilk olarak Erdemir Genel Müdürlüğü&[#]8217;ne yeni atanan Sedat Orhan&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek, &[#]8220;hayırlı olsun&[#]8221; dileklerinde bulundular. MESİAD Başkanı Ümit Velioğlu, Yönetim Kurulu üyeleri M. Salih Demir, Alaattin Kurnaz, Halit Demir ve Nihat Yılmaz&[#]8217;ın yanı sıra üst düzey Erdemir yöneticilerinin de katıldığı toplantıda, Zonguldak ekonomik hayatı, özel sektör madencileri-Erdemir ilişkileri gibi konular değerlendirildi. Yerli kömüre ve üreticiye çok önem verdiğini belirten Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, bundan sonraki süreçte Erdemir-yerel tedarikçi ilişkilerinin artarak devam edeceğini bildirdi. Karşılıklı memnuniyetler belirtildikten sonra mevcut işbirliğinin artarak devam etmesi dilekleri ile toplantı sona erdi.

MESİAD Başkanı Ümit Velioğlu, &[#]8220;MESİAD olarak Erdemir Genel Müdürü Sayın Sedat Orhan&[#]8217;a yeni görevinde üstün başarılar diler, ayrıca nazik kabulü için teşekkürlerimizi sunarız&[#]8221; dedi.

HATTAT&[#]8217;I ZİYARET ETTİLER

MESİAD, aynı zamanda üyesi olan Hattat Holding-Hema Endüstri A.Ş. merkezinde Yönetim Kurulu üyeleri ve üst düzey yöneticilerinin de katılımı ile bir toplantı gerçekleştirdi. MESİAD Başkanı Ümit Velioğlu, Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hattat, MESİAD Yönetim Kurulu üyeleri Alaattin Kurnaz, Halit Demir ve Hattat Holding üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda, dernek faaliyetlerinin değerlendirilmesi yapıldı, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Zonguldak özel sektör yeraltı madenciliğinin ayakta durması ve gelişimi için karşılıklı fikirler tartışıldı.

Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hattat, MESİAD üyesi olarak Hattat Holding&[#]8217;in Zonguldak madenciliğinin geliştirilmesi için her türlü desteği vereceklerini ve derneğin faaliyetlerinde İpek Hattat&[#]8217;ın da katılımları ile aktif rol almak istediklerini belirtti. Önümüzdeki süreçte karşılıklı işbirliğinin artarak devam etmesi ve iyi niyet temennileri ile bir sonraki dernek toplantısında buluşmak üzere toplantı sona erdi.

MESİAD Başkanı Ümit Velioğlu, &[#]8220;MESİAD olarak Sayın Mehmet Hattat&[#]8217;a derneğimize üst düzeyde katılımları, verdikleri aktif destek ve yönetim kurulumuzu nazik ağırlamalarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi