Oyun sonu çok heyecanlı ve başarılı bir oyun sahnelemenin heyecanı ile Genel Sanat Yönetmeni Abdullah Bakır’ı sahneye davet eden çocukların, “Genel Sanat Müdürümüz Abdullah Bakır’ı sahneye davet ediyoruz” demeleri, gülüşmelere yol açarken, halktan büyük alkış aldı.

BKM Müdürü Abdullah Bakır, yaptığı konuşmada, “Yıllar önce 3-5 kişiyle başladığımız işin meyvelerini alıyoruz. Çocuklar, bizim her şeyimiz, geleceğimiz, onları her yönden ayağı yere basan bireyler olarak yetiştirmek için elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz. Çocuklarımıza, ailelere, bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Müdür Bakır, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’i de sahneye davet etti. Belediye Başkanı Akdemir, çocukların başarılı oyunları karşısında hayretlerini gizleyemediğini, çok başarılı olduğunu söyledi. BKM Müdürü Abdullah Bakır’ın, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’den salonun eksiklerinin tamamlanması hususunda destek sözü alması seyirci tarafından coşkulu bir alkış aldı.
Editör: Pusula Gazetesi