Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimi, ayrı ayrı Demirtaş&[#]8217;ı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

KUNDAKÇIOĞLU&[#]8217;NDAN ZİYARET

Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Demirtaş&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakçıoğlu, &[#]8220;Burada göreve gelmenizden dolayı mutluluk duyduk. Sizin gibi Zonguldak&[#]8217;a mal olmuş bir bürokratımızın en önemli kurumlarınızın başında gelen Özel İdare Genel Sekreteri olmanız bizi mutlu etti. İnşallah burada en iyi çalışmalara imza atarsınız. Görevinizde başarılar diliyorum. Hayırlı olsun diliyorum&[#]8221; dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdare Genel Sekteri Recep Demirtaş ise, &[#]8220;Başarı dileklerinden dolayı onur ve gurur duydum. Zonguldak&[#]8217;ta uzun yıllar çalıştım. Zonguldak&[#]8217;ı en iyi bilen insanlardan biriyim. Biz burada valimin talimatıyla ve direktifleri doğrultusunda il özel idaresi, il genel meclisi olarak hep beraber el ele vererek Zonguldak&[#]8217;ımıza hizmet etmek için ne gerekiyorsa yapacağımızı biliyorsunuz. Biz birbirimize kilitlendik. Zonguldak tarımda, sanayide ne şekilde kalkınması gerekiyorsa elimizden geleni yapacağız&[#]8221; diye konuştu.

EREĞLİ MUHTARLAR DERNEĞİ&[#]8217;NDEN ZİYARET

Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimi, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş&[#]8217;ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Ziyarette konuşma yapan Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol, &[#]8220;İnşallah ilimize hayırlı olur. Muhtarlarımıza hayırlı olur. Bizler sizi geçmişten beri tanıyoruz, çalışkanlığınızla biliyoruz. İnşallah daha iyi hizmetler yapacağınıza inanıyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz&[#]8221; dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş ise, &[#]8220;Ereğli&[#]8217;nin bende ayrı bir yeri var. Bu bölgeyi çok iyi bilen birisiyim. Yıllardır bu bölgeye hizmet ettim. Bu birikim ve tecrübelerle Zonguldak&[#]8217;a hizmet etmek için talip oldum. Bizleri buraya getiren layık gören insanları inşallah mahcup etmeyeceğiz&[#]8221; şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi