KOZLU BELEDİYESPOR HAZIRLIK MAÇI YAPTI

Gelecek sezon Bölgesel Amatör Lig’de yer alabilmek için Asmaspor’la baraj maçına çıkacak olan Kozlu Belediyespor hazırlık maçıyla günü tamamladı.

Zonguldak Kömürspor’un Şampiyonluğu son maçta kaçırmasıyla Bölgesel Amatör Lig’de sezonu 4. sırada tamamlayarak baraj maçına kalan Yeşil-Beyazlılar, Zonguldak İkinci Amatör Lig ekiplerinden Merkez Topbaşıspor’la oynadığı hazırlık maçını 8-2 kazandı.

YEŞİLLER ÇOK FORMDA

Kozlu Sahası’nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Kozlu Belediyespor, savunmada Doğan, Salih, Rıdvan, Gökhan Dereli, orta sahada Gökhan Zülfikaroğlu, Cem, Berkan, Mehmet, ileri uçta ise Fatih Arslan dizilişiyle yer aldı. Yeşil-Beyazlıların kalesini Merkez Topbaşıspor’un genç file bekçisi korurken, Hamit Çevik ise Topbaşıspor’un kalesini korudu.

Kozlu Belediyespor’da ayrıca kadroda yer alamayan oyuncular, Merkez Topbaşıspor’da ikinci yarı oyuna dahil oldu.

Kozlu Belediyespor’un gollerini Doğan Takıl (3), Cem Kasap (2), Fatih Arslan (2) ve Ali Efsat, Merkez Topbaşıspor’un golleri ise Kasım ve Ali Yıldırım’dan geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu işbirliğiyle Büyükler Futsal Ligi´nde yer alan Kozlu Belediyespor’un Burak Işıkay ve Onur Mengi, hazırlık maçında yer almadı.

Editör: Pusula Gazetesi