22. Dönem Milletvekili Harun Akın´ın Gazipaşa Caddesi eski seçim bürosunu irtibat ve seçim bürosu olarak kullanacak olan eski yöneticiler; "Partimizin emrindeyiz" dediler.


Eşref´ten görev isteyen Koltuk, 29 Mart akşamı emanet verdiğimiz belediyeyi tekrar geri alacağız. Sizden görev istiyoruz. 29 Mart´ta Belediyenin koltuğu teslim alacağız" dedi.


Seçim çalışmalarında görev almak istediğini belirten Koltuk; "Sayın İsmail Eşref´e teşkilat olarak seçimlerde hep beraber destekliyoruz. Kendilerini desteklediğimizi göstermek için kahvaltıya davet ettik. Sağ olsunlar yoğun çalışma temposu içerisinde bizi kırmayarak zaman ayırdılar. Sayın Başkanımız İsmail Eşref´i teşkilatımızla seçim çalışmalarını hep beraber yapmak istiyoruz. İnşallah 29 Mart´ta emanet verdiğimiz belediyeyi tekrar geri alacağız. Biz örgüt olarak size desteğimizi sonuna kadar veriyoruz. Sizden görev istiyoruz. 29 Mart´ta inşallah siz önümüzde, biz arkanızda belediyeye giderek koltuğu teslim alacağız" dedi.


CHP Zonguldak Belediye Başkanı Adayı İsmail Eşref ise, Koltuk´a partiye her zaman çalışmalarıyla destek verdiğini ve zaten görevli olduğunu söyledi.


´1 oyu 5, 5 oyu 10 yapmanızı istiyorum´


Seçimi büyük bir farkla alıp, Ak Parti´yi Zonguldak´tan göndermek istediğini belirten Eşref; "Biz 2004 yılında sizlerle birlikte seçime girdik. Ama o dönem şans Ak Parti tarafından oldu. O günlerdeki kırgınlık ve alınganlıklarla seçime katılmayan vatandaşlarımız oldu. Büyük farkla seçimi kaybettik. O dönemlerde seçime katılmayanların sayısı 26 bin, 76 bin seçmenden 56 bini oy kullanmayarak, sandığa gitmedi. Bunun sebebi partideki o dönemki kırgınlıkların yarattığı bölünmüşlük ve parçalanmışlık olması büyük bir farkla seçimi kaybetmemize neden oldu. O dönem sandığa gitmeyen 26 bin kişi sandığa gitmiş olsaydı tek başına aday çıkartabilirdi. Böyle bir seçim yaşadık. Bu seçimde herkes sandığa gitsin.


Ak Parti´yi Belediyeye yakıştıramadığım için ve Ak Parti´yi Zonguldak´tan gönderip seçimi kazanmak için birlik olacağız. Biz bu seçimi alırız. Bölünmüşlüğümüz yok. O zaman alamadık, şimdi alırız. Çünkü 8 yıllık görev sürem içerisinde yaptığım hizmetler belli, 5 yıl içinde yapılanlar da belli. Ak Parti çöktü, ekonomi çöktü. Yolsuzluklar arttı. Bu seçimi büyük farkla alacağız. 29 Mart akşamı zaferi kutlayacağız. Ertuğrul Koltuk kardeşim görev istedi. Her zaman görev vermeye hazırım. Etraflıca çalışıyorsun zaten görevlisin. Sizlerden 1 oyu 5 yapmanızı, 5 oyu 10 yapmanızı istiyorum. Ben Zonguldak´ı seviyorum. İşim gücüm varken, bütün işleri kenara bırakıp adayım diye ortaya çıktım. Bunun iki nedeni var. Birincisi hizmet aşkı, ikincisi Ak Parti´yi göndermek. Ak Parti´yi göndererek 29 Mart akşamı seçimi kutlayacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi