Zonguldak Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Secaattin Gonca, Belediye Meclis listesi ve seçim çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken ´67 Karatlık projeler´ afişine gelen tepkilere de yanıt verdi.


Belediye Meclis listesine güvendiğini belirten Gonca, Ramazan Denizer ile ilgili de bu güne kadar kamuoyundan olumlu tepkiler aldığını söyledi. Başkan Gonca konuşmasına şöyle devam etti;


"Bizim yaptıklarımızı, hangi sözlerimizi yerine getirip getirmediğimizi Zonguldak halkı yakinen biliyor. Ben gece gündüz demeden dere tepe gidiyorum, kahve toplantıları ev toplantıları yaparak Zonguldak halkına anlatıyorum. Bundan sonra hiçbir Adaya da cevap vermek istemiyorum. Nihayetiyle kararı Zonguldak halkı verecektir.


Karat altın demektir. Bu çok özel bir slogandır. Artık her şeyi profesyonelce yapacağız. Yaptığımız bütün projeler altın değerindedir. Yaptığımız projelerin sadece 67 tanesini alıp halkımıza anlatıyoruz. Mülkiyet sorununu çözüyoruz dedik çözdük ve tapu dağıtmaya başlıyoruz. Su problemini çözdük. Asfaltlarımızı döküyoruz dedik döktük. İstanbul parkını birlikte açtık. O afişe yazdığımız her şey bugüne kadar yaptığımız, hayata geçen projelerdir. Biz Zonguldak Belediyesi´ni yönetecek olan Belediye Meclis listesini çok hassasiyetle üzerinde durarak belirledik. Bunu partimizle birlikte hazırladık ve bu listede en küçük bir sıkıntı olmamıştır. O nedenle teşkilatıma teşekkür ediyorum. Bizim bir tek amacımız teşkilatım, ben, milletvekillerimiz bir bütünüz ve bu bütünlük içerisinde Zonguldak Belediyesi´ni kazanmak istiyoruz. 31 Adayımızın hepsine güveniyoruz. Geçmişlerine ve yaşam tarzlarına güveniyoruz. Zonguldak Belediyesi´ne yakışan bir Meclis Üyesidir. Sayın Ramazan Denizer ile ilgili de şuanda bize kamuoyundan gelen tepkiler hep olumludur.


Dolayısıyla biz listemizin arkasındayız. Bu listeyle de Zonguldak halkına çok şey kazandıracağız. Seçimi bizim değil, Zonguldak halkının kazanmasını istiyoruz ve bu seçim tarihi bir seçimdir. Zonguldak halkı geleceği ile ilgili kararını verecektir. Zonguldak halkından tek ricam var, dünü unutmasınlar. Gelecek için bizlere yürekten destek vereceklerine inanıyorum. Bu seçimden de zaferle çıkacağımıza da inanıyorum. 30 Mart günü yeni projelerimize start vermek için işimizin başında olacağız."

Editör: Pusula Gazetesi