Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve beraberinde Başkan Yardımcısı Erol Yılmaz ile Çalışma ve İş-Kur İl Müdürü Gönül Demirsu&[#]8217;ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Başkan Akdemir, Demirsu&[#]8217;yu tebrik ederek çalışmalarında başarılı olacağına inandıklarını belirtti. Demirsu ise Akdemir&[#]8217;den bina yapmak için arazi istediklerini ifade ederek bu konuda Akdemir&[#]8217;in yardımcı olacağına inandıklarını söyledi.

Akdemir ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi: &[#]8220;Gönül Hanım&[#]8217;a geçte olsa bu kuruma atanması nedeniyle tebrik ziyaretinde bulunmak istedim. Kendisi gerçekten deneyimli, çok hanımefendi ve bu kurumda da başarılı olacağına inandığımız bir arkadaşımız. Kendisini tekrar tebrik ediyorum. Zonguldak&[#]8217;a güzel çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Bu başarıları yeni görevlere getireceğini düşünüyorum. Hayırlı olsun dileyerek başarılar diliyorum.&[#]8221; Demirsu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; &[#]8220;Belediye Başkanımıza bende çok teşekkür ediyorum nazik ziyaretlerinden dolayı. Kendisi geç olan bir ziyaret olduğunu telaffuz etse de biz kendisinin çok yoğun olduğunu biliyoruz. Başkanım beni ziyaret ederken hastanın ayağına doktor gelmiş oldu. Kendisinden bazı ricalarım olacak. Kendilerine ait bir arazi var bu konuda biz müdürlük olarak bina yapmak üzere arazi arıyoruz. İkincisi ise binamızın önünde arabalarımıza yer tahsisi konusunda yer katkısı bulunmasını istiyorum. Bana yardımcı olacaklarına inanıyorum. Müdürlüğüm adına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Akdemir&[#]8217;de yardımcı olacaklarını belirterek; &[#]8220;Araç park yeri konusunda gereken bir kolaylık varsa mutlaka yardımcı olacağız. Bu konular meclisten çıkıyor. İl Trafik Komisyonuna havale ediyoruz. Onların kanalıyla bunları çözmeye çalışıyoruz. Bina konusunda ise Açık Otoparkı düşünüyoruz. Oranın çok farklı bir imar durumu var. İki tarafın anlaşması ile bu konunun çözüleceğine inanıyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi