CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık, CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, CHP yönetimi ve partililer Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever´in AKP´den istifa ederek CHP´ye geçişini kutlamak için Ormanlı´da düzenlenen törene katıldılar.


Tören alanındaki kalabalıktan dolayı izdiham yaşandı. Ormanlı´da büyük bir coşkuyla karşılanan CHP´liler bu durumdan büyük mutluluk duydular.


Geçiş töreninde ilk olarak konuşan Ormanlı Belediye Başkanı ve Ormanlı CHP Belediye Başkan Adayı Yaşar Sever, şunları söyledi:


&[#]8220;Daha önce Ormanlı´da AKP´den Belediye Başkanlığı yaptım. Aday olmak düşüncem yoktu. Ama Ormanlı halkı aday olmam için son 6 ayda büyük bir baskı yapınca tekrar aday olmaya karar verdim. Herkes gibi mensubu olduğum AKP´ye adaylık başvurumu gerçekleştirdim. Fakat bir takım menfaatçiler ayak oyunları ile aday olmamam için ellerinden geleni yaptılar. Bizde bu durum karşısında AKP´den istifa etme kararı aldık. Bu süreçte birçok partiden adaylık teklifi geldi. Tüm teklif götüren partilere teşekkür ediyorum. Fakat ben CHP´de karar kıldım. CHP ile Ormanlı´ya daha iyi hizmet sunacağıma karar verdim. Sizler hepiniz bana sahip çıktınız ve aday olmamı istediniz. Hepinize teşekkür ediyorum. CHP ile Yaşar Sever ile el ele Ormanlı´ya hizmete varım diyeceğinize canı gönülden inanıyorum.&[#]8221;



BALCI: BANKAYI GERİ GETİRECEĞİZ


Ardından konuşma yapan CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı şunları ifade etti. Ormanlı Belediye Başkanımız Yaşar Sever, partimizi tercih etmiştir. Kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Ormanlı´da banka gittikten sonra ekonomik sıkıntılar her geçen gün artmıştır ve artmaya da devam edecektir. Gerek milletvekillerimiz gerek Belediye Başkanlarımızla Ormanlı´ya bankayı getireceğiz dedi.



POSBIYIK: İYİ İŞLER YAPACAĞIZ


Son olarak konuşma yapan CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık da konuşmasında şunları söyledi: Ormanlı´ya hiçbir hizmet yapmamışlar. Arabadan indik çamurun içine girdik. Nasıl bir hizmet anlayışıdır. Ben siz Ormanlılı hemşerilerime söz veriyorum. Halil Posbıyık sözü veriyorum. Eğer 29 Mart´ta Ereğli Belediye Başkanı olursam, Ormanlı Belediye araçları Ereğli Belediyesinde tamiri yapılacaktır. Ereğli Belediyesinin tüm hizmetleri Ormanlı´ya da yansıtılacaktır. Yaşar Sever kardeşimizle beraber ortak hareket ederek Ormanlı´ya iyi işler yapacağız. Sevgili Ormanlılılar, Yaşar Sever kardeşimizi hep birlikte desteklemenizi istiyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi