CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Alaplı Devlet Hastanesinde bulunan hastalara çeşitli hediyeler takdim ederken, moral desteğinde bulundular.
Hastane bünyesindeki dahiliye, çocuk ve kadın doğum servisini ziyaret eden CHP&[#]8217;li kadınlar hastalarla birebir sohbet ederek moral desteği verdiler. CHP&[#]8217;li kadınların yakın ilgisinden memnunluk duyduklarını ifade eden hasta vatandaşlarda yapmış oldukları ziyaretlerden dolayı CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Teşkilatına teşekkürlerini dile getirdiler.
Ziyaret ile ilgili bilgiler veren CHP Alaplı ilçe Kadın Kolları Başkanı Hasibe Sotka, &[#]8220;CHP Alaplı Kadın Kolları olarak hastanemizde yatmakta olan hastalarımıza moral ziyaretinde bulunduk. Hastane personelinin yakın ilgisi ve güler yüzü bizlere de moral verdi. Hastalarımızın güzel ve itinalı bir şekilde bakıldığını gördük. Bu nedenle başta Hastane Başhekimi Dr. Fuat Gündoğdu olmak üzere tüm personele teşekkür ediyoruz. Hastalarımıza da acil şifalar diliyoruz&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi