Saadet Partisi, Varol Otel´de dün düzenlenen basın toplantısı ile milletvekili adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısında konuşan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Bartın İl Başkanı Ünal Yurtbay, "Bilindiği üzere 12 Haziran´da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimine Saadet Partisi İstanbul´dan start vererek başlamıştır. Saadet Partisi Türkiye´nin en köklü en dinamik ve en kemikleşmiş teşkilatlarına sahip tek partidir. Türkiye´deki 81 ilimiz 957 ilçemiz 3 bin küsur beldemiz ve 36 bini aşkın köyümüzün tamamında çelikleşmiş bir teşkilata sahibiz. İnşallah bu teşkilatlanma ile hedefimize ulaşma konusunda önümüzde hiçbir engel olmayacaktır. Saadet Partisi 12 Haziran seçimlerine tek başına giriyor" dedi.



Kapitalizm can çekişiyor


Ünal Yurtbay, "Biz teşkilatlarımıza güveniyoruz. İnşallah hocamızın vasiyeti yerine getirilecektir. Saadet Partisi sürpriz yaparak bu seçimi kazanacaktır. Saadet Partisi Bartın il teşkilatı olarak, bir kez daha Bartın halkına Saadet Partisinin görüş ve düşüncelerini hatırlatma fırsatı doğmuştur. Bu vesileyle diyoruz ki, ey insanlık, ey dünya halkları, ey Müslüman halkları, ey Türkiye ve Bartın halkı, kendinize geliniz. Maddi ve manevi kurtuluşumuzun adresi, milli görüşün tek temsilcisi olan Saadet Partisidir. Dünya sistemleri çöküyor. Komünizm çöktü. Şimdi de kapitalizm can çekişiyor. Alternatif ise milli görüş ve adil düzendir. Milli görüş ve onun temsilcisi Saadet Partisi bu dünya düzenine alternatif olduğu için, 6,5 milyarlık insanlık âlemine adalet, huzur ve barış getirecek" şeklinde konuştu.



Müjdeler olsun saadet geliyor


İl Başkanı Yurtbay, "Milli Görüş, 1,5 milyarlık İslam âlemine birlik, beraberlik ve kardeşlik getireceği için, 72 milyonluk Türk halkı için huzur, saadet, bolluk ve bereket getireceği için, Siyonizm tarafından mercek altına alınmıştır. Yapılan tüm operasyonlara rağmen, milli görüş teşkilatları dimdik ayaktadır. Milletimiz tarafından yakından takip edilmektedir. Saadet Partisi şimdi ne diyecek, ne yapacak, nasıl gelecek diye merakla izlenmektedir. Halkımız milli görüşün dışındaki siyasi partilere sömürülmekten kurtulamamıştır. Eskiden denenmişler denenmez diyorduk. Şimdi Ak Parti denenmez. Çünkü Saadet var diyoruz. Şimdi yeniden hakkın yardımıyla, halkımızın desteğiyle bolluk ve bereket geliyor. Müjdeler olsun saadet geliyor" diye konuştu. Adayları tanıtan SP Seçim Karargâh Başkanı Ayhan Kabuk da yaptığı konuşmada "Emekli, işçi, memur bizi bekliyor. Mazlumlar, mağdurlar bizi bekliyor. Bartın bizi bekliyor. Fakir fukara bizi bekliyor. İslam dünyası bizi bekliyor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi