Çaycuma Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2011 yılı İnsan Hakları Eylem Planı gereği, şiddet kavramı ve kadına yönelik şiddet ve önlemler çerçevesinde, düzenlenen &[#]8220; Yılın Annesi&[#]8221; konulu ödüllü kompozisyon yarışmasının ödül töreni Kaymakamlık Toplantı salonunda gerçekleştirildi.


Yarışmada dereceye giren ilköğretim dalında ilçe birincisi Betül Sağdıç, ikinci İpek Günebakar ve üçüncü Demet Kandemir&[#]8217;in para ve hediye ödülünü Kaymakam Vekili Fethi Savran verirken öğrencilere başarılar diledi.


Lise dalında ilçe birincisi Müşerref Tezel&[#]8217;e ödülünü Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen verdi. İkinci Elif Ötgüç&[#]8217;e ödülünü Çaycuma İnsan Hakları Kurulu Üyesi MYO Öğretim Görevlisi Elif Mocan, ve üçüncü Sinem Altun&[#]8217;a ise ödüllerini Çaycuma İşçi Emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan verdi.


Başarının he zaman ödüllendirmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Vekili Savran; &[#]8220;Bu ödül çok büyük bir meblağ olmasa da öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyorum&[#]8221; diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi