Bu yıl 22. düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve daire çalışanları Kızılay Kan Merkezi&[#]8217;nde kan bağışında bulundu. Düzenlenen kampanyada daire çalışanları kan bağışında bulundu.
Etkinlik hakkında açıklama yapan Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, &[#]8220;Her sene olduğu gibi bu yıl da kan bağış kampanyamızı merkezde ve ilçelerimizde sürdürüyoruz. Bu sene büyük bir ihtimalle 100 üniteye yakın Kızılay&[#]8217;a kan bağış gerçekleştirilecektir. Ben bütün kurumlara, bütün vatandaşlarımıza, bu ulvi görevi yapan Kızılay&[#]8217;a kan bağışı yapmaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorum. Günün birinde bağışlanan kanlara bizim de muhtaç olacağımızı düşünerek, bunun bir kampanya şeklinde her yıl yapılması konusunda önder olması için biz teşkilat olarak devam edeceğiz&[#]8221; diye konuştu.
Kampanyadan memnun olduklarını dile getiren Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Demir, &[#]8220;Vergi Haftası&[#]8217;nı kutladığımız şu günlerde, Zonguldak Vergi Dairesi&[#]8217;nin çalışanları, kan kampanyası ile bize destek oldular. Onları kan bağış merkezimizde ağırlamaktan memnuniyet duyuyoruz. Şunu unutmamak gerekir Kan, yapılamayan tek ilaçtır&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi