Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ekonomik ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Munir Uluata, MHP İzmir Milletvekili Kamil Erdal Sipahi, MHP İl Başkanı Mustafa Korkutan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kaplan ve partililerden oluşan bir heyet ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık&[#]8217;ı ziyaret etti.


Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Güney, Ergün Çelik, Halil Akcan, Nusret Yakıcı ve Önder Alkan&[#]8217;ın da hazır bulunduğu ziyarette ülke genelinin ekonomik ve sosyal durumu ve bölge ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu ve Çaycuma&[#]8217;nın sorunları, bölgenin geleceği ve kalkınması için yapılması gerekenler ve beklentiler ile ilgili bilgi verildi. Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın hazırlamış olduğu Bölgesel Sorunlar ve Çözüm Önerileri raporu MHP Başkan Yardımcısı Kutluata&[#]8217;ya sunuldu. Başkan Yardımcısı Kutluata, parti olarak bu sorunların takipçisi olacaklarını ve çözümü için uğraşacaklarını belirtti.


Ziyaret sonrasında Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rıfat Sarsık şunları söyledi; &[#]8220;Çaycuma olarak sorunlarımızı ve çözümlerini her fırsatta gerekli makamlara iletmekteyiz. Sayın MHP Genel Başkan Yardımcımız Munir Kutluata da partisinin ekonomik ve sosyal politikalarını belirleyen bir isim olarak beraberindeki heyetle Odamızı ziyaret etmişlerdir. Kendilerine bölgemizin öncelikli sorunlarını ilettik ve takipçisi olacaklarını belirttiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ederiz.&[#]8221;

Editör: Pusula Gazetesi