Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, beraberinde İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Levent İşcan ve Alaplı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş ile birlikte ilçeye bağlı Gümeli beldesi ve köyleri ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi. Devlet erkanının gerçekleştirdiği ziyaretlere Alaplı Gazeteciler Derneği Başkan Doğan Bostancı ve Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Kutlu ve Hasan Haşıl da katıldı.
Gümeli beldesinde şehit mezarını ziyaretinin ardından belde de incelemelerde bulunan Kaymakam Memük, Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam´ı da makamında ziyaret etti. Gümeli beldesinin sorunlarını gidermek için her türlü desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Memük, &[#]8220;Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek, incelemek ve çözüm üretebilmek için böyle bir ziyaret düzenledik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi ´Köylü milletin efendisidir´. Bizde köylülerimizin ve vatandaşlarımızın sorunları çözmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz&[#]8221; dedi.
Kaymakam Memük ve beraberinde ki heyet daha sonra Aşağıdağ köyü İlköğretim Okulu´nda devlet-millet işbirliği ile yapımı devam eden ek binada incelemelerde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi