Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın&8217;ın her köşesinde çalışma yaptıklarını söyledi. Kemerköprü Mahallesi&8217;nde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen ve Kemerköprü Mahallesi Muhtarı Turhan Karayel ile fikir alışverişinde bulunan Başkan Akın &8220;Kemerköprü&8217;de Gazi İlköğretim Okulu etrafındaki cadde ve sokaklarda kaldırım çalışmamız devam ediyor. Yaklaşık 6 bin metre kaldırım yapıyoruz. Kemerköprü Muhtarlığı yanındaki Kavaf Sokak girişindeki yolu genişlettik. Burada elde edilen bir alan var. Bu alanı da park olarak düzenliyoruz&8221; dedi.



Kent merkezi genişledi



Bartın kent merkezinin genişlediğini, belediyenin hizmet alanlarının yeni mahallelerle birlikte arttığını belirten Başkan Cemal Akın &8220;Belediyemiz hizmete ihtiyacı olan her noktada çalışma yapıyor. Karaçay&8217;da yol genişletme çalışmamız sürüyor. Akgünler-Özlem-Umut sitelerinin bulunduğu alanda tretuvar yapımını tamamladık. Yalı&8217;da taş evin çevre düzenlemesine başladık. Ayrıca buradaki yolun refüj düzenlemesini yaparak bin ton sıcak asfalt ile yolu düzenledik&8221; diye konuştu.



Hizmetler hızla veriliyor



Başkan Akın &8220;Devlet Hastanesi&8217;nin altından Amasra yol kavşağına kadar olan bölgede duble yol çalışmasından dolayı yol altında kalacak olan içme ve kullanma suyu şebekemizi yeniden döşüyoruz. Peynirci Pazarı&8217;nın dükkân inşaat ihalesini yaptık. Yeni yılın ilk günlerinde inşaatlar başlayacak. Ebu Derda Türbesi&8217;nin yeniden düzenlenmesi ile ilgili proje hazırladık. Ocak ayı içinde çalışma başlayacak. Kaynarca&8217;da yol genişletme çalışması sürüyor. Belediyemiz hizmetlerini hızla veriyor&8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi