Kdz. Ereğli Damla Düğün ve Organizasyon salonunda düzenlenen seminere Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin, AK Parti Ereğli ilçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir, Kadın Kolları yöneticileri ve partililer katıldı.
Reprodüktif İmmünoloji Uzmanı Doktor Buğra Adil Buyrukçu tarafından verilen seminer öncesinde bir konuşma yapan Ak Parti Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Erol Şahin parti olarak kadınlara yönelik düzenlemelere imza attığını söyledi. Kadın kollarının en önemli çalışmasının engelli çocuklara yönelik bakım hizmeti olduğunu belirten Şahin, &[#]8220;Engellilere bakım hizmeti için 600 lira ödüyor. 240 lira engellinin bakımı için, rehabilitasyon için 200-300 lira veriliyor. Her engelli için bin lira üzerinde yardım yapılıyor. Sosyal devletin gereği budur. Anayasada yaptığımız son düzenleme kadınlar lehine pozitif ayrımcılığı getirdi&[#]8221; dedi.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nilgün Leventgelir, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.
Seminere konuşmacı olarak katılan Reprodüktif İmmünoloji Uzmanı Doktor Buğra Adil Buyrukçu ise hasta olmadan korunmanın önemine dikkat çekti. Buyrukçu, sık rastlanan rahatsızlıklar ve tedavi yöntemleri konularında katılımcılara bilgiler verdi.
Editör: Pusula Gazetesi