Ak Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, Ak Parti Zonguldak merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ve Ak Parti merkez İlçe Teşkilatı Halkla İlişkiler Sorumlusu Murat Topçu ile birlikte önce Elvanpazarcık Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Uzun&[#]8217;u makamında ziyaret etti. Beldede kılınan Cuma namazının ardından, belde merkezinde ve bazı mahallerde bir araya gelinen vatandaşlarla sohbet edildi. Belde halkının sorunlarını dinleyen heyet, evet oyları için teşekkür etti.
Beldede Türkiye geneli ile aynı oranda evet oyu çıkardıklarını hatırlatan Belde Başkanı Uzun, &[#]8220;Yıllardır hizmete hasret olan beldede başlattıkları hizmet seferberliği ile Ak parti&[#]8217;ye ve belediyeye güven kazandık. Bu referandum sonuçları da yaptığımız, meşakkatli çalışmaların ürünü oldu. Sonuçlar, doğru yolda olduğumuzu ve hizmeti arttırarak devam ettirmek gerektiğini bir kez daha gösterdi. Yeni anayasanın tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum&[#]8221; dedi. Çalışmaları nedeniyle gerek beldedeki parti teşkilatına, gerekse Belediye Başkanı Uzun ve ekibine teşekkür eden Aytekin Celal Kazancı, &[#]8220;Referandum öncesinde tüm beldelerimizi, köylerimizi mahallerimizi gezmiş ve referandumu anlatmıştık. İnsanlarımızda gerek yeni anayasanın içeriğine bakarak, gerekse bizlere itimat ederek, bu anayasayı onayladı. Bundan sonraki hedefimiz, 2011 yılında yapılacak olan genel seçimler. Bu seçimler öncesinde de yoğun çalışma temposuna gireceğiz. Daha da fazla oranlarla genel seçimleri de kazanmayı umut ediyoruz&[#]8221; diye konuştu.
İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi&[#]8217;de, referandum gezisi çerçevesinde daha öncede ziyaret ettikleri Elvanpazarcık Beldesi&[#]8217;nde kendisinden yol talebinde bulunulduğunu hatırlattı.Belde halkının ve Milletvekili Türkmen&[#]8217;in ısrarcı isteklerine karşı yol sözü vermediklerini belirten Terzi, &[#]8220;Biz hiçbir zaman vatandaşa vaatte bulunmuyoruz. Buradaki mahalle yolunu ısrar etmelerine rağmen, yolun yapılacağını söylenmedik. Referandum geçti, parasal, projesini alt yapısını tamamladık. Artık şimdi söyleyebiliyoruz. Bu yolu yapacağız&[#]8221; diyerek&[#]8221; yol müjdesi verdi.
Milletvekili Türkmen, evet oylarının referandumda onaylanmasında tüm herkesin payı olduğunu söyleyerek, parti üyelerine, görevlilerine, yöneticilerine, belediye başkanlarına milletvekillerine herkese teşekkür etti.
Türkmen, &[#]8220;Samimiyetle, düzgün, ahenkle, disiplin içerisinde, öteye beri yalpalamadan, kimseyi karalamadan, anayasa değişikliğini anlattık. Milletimizin nasıl, nerede işe yaradığını anlattık. Milletimiz, meclisimizin yasama organımızın anayasayı yapması gerektiğini, yapabildiğini ve milletle paylaşılabileceğini gösterdi.Herkese minnet ve şükran borcumuz var. Tüm milletimizi tebrik ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi