Belediye Başkanı Cemal Akın, halkın sıkıntı, şikayet ve önerilerinin masaya yatırıldığı mahalle ve site toplantılarına 48 evler ile devam etti. Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin ve Hasan Arınan ile daire müdürlerinin katılımı ile 48 Evler B Blok&8217;ta toplantı yapan Belediye Başkanı Cemal Akın site sakinlerinin sorunlarını ve isteklerini dinledi.


Öncelikli işleri yapıyoruz


Başkan Akın site toplantısında yaptığı konuşmada &8220;Belediye hizmetlerinin daha kaliteli bir şekilde halkımıza ulaştırılması yönündeki çalışmalarımızın bir ayağı olan halk toplantılarımız periyodik aralıklarla devam ediyor. Sıkıntı, sorun, şikayet ve önerileri aldığımız bu toplantılarda ortaya çıkan ve yapılması öncelik gerektiren işleri çalışma programımıza alıp yerine getiriyoruz&8221; dedi.


Talepleri değerlendireceğiz


48 Evler B Blok sakinleri toplantıda; çocuk parkı, mevcut çocuk parkına bakım, onarım ve ilave oyun gruplarının yerleştirilmesi, çöp konteynırı, kondisyon aletleri talep etti. Başkan Akın, toplantıda dile getirilen sorunlarını çözümü ve isteklerin yerine getirilmesi için belediyenin üzerine düşen görevleri yapacağını söyledi.



Fikir alışverişi yapıldı


Belediye yönetimi olarak istek ve önerileri yerinde dinlemek, çözümlerini kısa zamanda gerçekleştirmek için bir program dahilinde çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Akın, ulaşılabilir bir belediye olmak istediklerini ve bu yönde hareket ettiklerini söyledi. Belediye Başkanı Cemal Akın &8220;Halkımızla el ele vererek, kentimiz ve geleceğimiz için çalışmalar yapıyoruz" dedi. Site sakinleri sorunlarıyla ilgili olarak Belediye Başkanı ile fikir alış verişinde bulundu.

Editör: Pusula Gazetesi