Ak Parti Gökçebey Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Çetinoğlu, Pusula Gazetesi Sahibi Ali Rıza Tığ&8217;ı ziyaret ederek açıklamalarda bulundu.


10 yıldır Gökçebey Belediye Meclis Üyeliği yapan Çetinoğlu, &8220;Gökçebey Belediyesi&8217;nin kaynaklarını hizmete dönüştürmek, iktidarın tüm imkânlarını ilçemize akıtmak ve Gökçebey&8217;e çağdaş bir kent kimliği kazandırmak için aday adayı oldum&8221; dedi.


Çetinoğlu, aday olup Belediye Başkanı seçilmesi halinde TOKİ&8217;ye arsa tahsisi yaparak Gökçebey halkına ucuz ve kaliteli konut imkânı sunacağını belirterek, şöyle konuştu:


&8220;Gökçebey&8217;de özellikle dar gelirleri ailelerin konut sahibi olabilmesi için Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile temas kurup Zonguldak ve Çaydeğirmeni&8217;nde olduğu gibi konut projesini hayata geçireceğiz. Yine Devrek ve Çaydeğirmeni Belediyelerimizin yaptığı gibi ilçemize modern bir şehirlerarası otobüs terminali yapacağız. Yıllardır devam eden su sorununu çözeceğiz. Halkımızın musluğundan 12 ay aralıksız su akacak. Kayadibi mevkiindeki suyu şehir şebekesine vererek Gökçebey&8217;in 25 yıllık su problemini çözeceğiz. 35 yıldır kullanılan asbestli şehir şebekesini de değiştireceğiz. Komşu ilçe ve beldelerimizde olan sınır ayıplarını ortadan kaldıracağız. Sarıkaş mevkiinde Çaydeğirmeni Beldesi ile olan sınır sorurunu çözeceğiz. Çukur mevkiini Gökçebey Belediye sınırları içine alıp hem burada yaşayan halkımıza kaliteli bir hizmet sunacağız, hem de İller Bankası&8217;ndan aldığımız payı artıracağız. Şehir içinde yeni bir trafik düzenlemesi yaparak şehir hayatına canlılık kazandıracağız. Yine mini bir çevre yolu ile ağır vasıtaların şehir içi trafiğine girişini önleyeceğiz. Belediye İmar Planı&8217;nda yer alan yolları açarak, şehir insanına modern yaşam alanları oluşturacağız. Şehir merkezindeki elektrik şebekesinin yeraltına alınması için yetkili kuruluşlarla işbirliği yaparak bu sorunu kökünden çözeceğiz.&8221;


Gökçebey&8217;in 10 yıldır iktidar nimetlerinden yeterince yararlanamadığını anlatan Mustafa Çetinoğlu, &8220;Amacımız Ak Parti hükümetinin imkânlarından Gökçebey halkını da yararlandırmaktır. Özellikle son beş yıldır bu imkânlardan yeterince yararlandığımız söylenemez. İlçe örgütümüz, il örgütümüz, yöre milletvekillerimiz ve Meclis Başkanımızla Gökçebey halkına en iyi hizmeti vermek istiyoruz&8221; dedi.



Çetinoğlu kimdir?


Mustafa Çetinoğlu, 1958 yılında Gökçebey&8217;de doğdu. İlkokulu Ereğli&8217;de, ortaokulu Gökçebey&8217;de, liseyi ise Devrek&8217;te bitirdi. İki buçuk yıl Almanya&8217;da çalıştı. Evli ve iki çocuk babası olan Çetinoğlu, 27 yıldır ticaretle, küçük yaştan beri de siyasetle uğraşıyor. 10 yıldır Gökçebey Belediye Meclis Üyeliği yapan Çetinoğlu, 29 Mart 2009 yerel seçimleri için Ak Parti&8217;dan Gökçebey Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Editör: Pusula Gazetesi