Milliyetçi Hareket Partisi Karabük İl Başkanı Nurhan Barışkan, Safranbolu ilçe teşkilatının istifa etmesi ile ilgili çıkan haberlere ilişkin basın toplantısı düzenleyerek, istifa gerekçelerini kamuoyuyla paylaştı.
Barışkan, istifa öncesi Safranbolu İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile şahsi görüşmeleri olduğunu belirterek, "2009 yılında yapılan kongrede arkadaşlarımız delegelerin oyuyla seçildikleri için şartları zorlayarak göreve devam etmelerini istedik. Ama İlçe başkanı arkadaşımız gerek ticari işler, gerekse MHP´nin iktidara kilitlenmesi nedeni ile bu kadar zor bir görevi aşamayacağını belirterek, partiye gölge düşürmemek adına istifa etmiştir. Konuyu genel merkezle paylaştık. Genel Merkez yeni bir atama yapacak. Yeni atama yapılana kadar mevcut arkadaşlarımız görevlerine devam edecekler.Safranbolu´da MHP´yi tek başına iktidara taşıyacak arkadaşlar en kısa zamanda belirlenerek atamaları yapılacaktır" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi yeni yapılanma içinde olduğunu, bu kapsamda eğitim seminerleri, mahalle toplantıları, il gezilerine büyük önem verdiklerini dile getiren Nurhan Barışkan, yarın bu kapsamda MHP Genel Başkan Yardımcısı eski Büyükelçi aynı zamanda Ankara Milletvekili Deniz Bölükbaşı´nın Karabük´e gelecek. Bölükbaşı ilk olarak parti teşkilatını ve ardından Belediye Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alacak. Sonrasında ise konferans için yeni Belediye binasına geçeceğini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi