Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde şampiyonluğunu geçtiğimiz hafta garantileyen Alaplı Belediyespor deplasmanda Çaydeğirmeni Belediyespor ile 0-0 berabere kalmasının ardından özellikle kümede kalma mücadelesi büyük bir çekişmeye sahne oluyor.

Kümede kalma mücadelesi veren takımlardan Çaycumaspor deplasmanda Kozlu Belediyepor'u 2-1 yenerek son haftaya umutlarını taşırken, bir diğer kümede kalma mücadelesi veren İstasyon Gemiciler ile Gökçebey arasında oynanan maçı Gökçebey 5-2 yenerek kümede kalmayı garantiledi. İstasyon Gemiciler ise büyük bir sıkıntı içine girdi. Polisgücüspor umutlu gittiği Gelikspor maçından 5-3 mağlup ayrılarak şansını son haftaya bıraktı. Kilimli Belediyespor ile Akınspor arasında oynanan karşılaşma ise karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

21.hafta sonunda Kepez Çaylıoğluspor hükmen kazandığı Bayatspor maçının ardından küme düşme hattından kurtulurken, Polisgücüspor ise Gelik yenilgisiyle küme düşme potasına girdi. Polisgücü son haftada İstasyon Gemiciler ile Fener Sahası'nda karşılaşacak. (Haber: Ender Yüksel)

SÜPER LİG TOPLU SONUÇLAR
Kepez Çaylıoğlu-Bayatspor: 3-0 (H)

Çaydeğirmeni -Alaplı Belediye: 0-0

Kilimli Belediye-Akınspor: 2-2

Kozlu Belediye-Çaycumaspor: 1-2

İstasyon Gemiciler-Gökçebey: 2-5

Gelikspor-Polisgücüspor: 3-5

PUAN DURUMU
Alaplı Belediye: 55

Gelikspor: 51

Akınspor: 36

Kilimli Belediye 29
Çaydeğirmeni: 29

Kozlu Belediye: 27

Gökçebeyspor: 27

Çaycumaspor: 24

Kepez Çaylıoğlu: 24

Polisgücüspor: 22

İstasyon Gemiciler: 20

Bayatspor: 11

Editör: Pusula Gazetesi