Son 1 haftadır Zonguldak kent merkezinin yanı sıra ilçe ve beldelerde yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz etkiledi. Vatandaşlar susuz kaldı, elektriksiz kaldı. Vatandaşlar ilk olarak muhtarlarına, ardından belediye başkanlarına, İl özel idare yetkililerine ve kentin en büyük mülki idare amiri Vali'ye seslenerek seslerini duyurmaya çalıştı.

YENİMAHALLE MUHTARININ İSYANI SES GETİRDİ

Zonguldak merkeze bağlı Beycuma Beldesi Yenimahalle Muhtarı Bülent Şen yaşanan olumsuzluklar karşında büyük tepki gösterdi. Mahallede 1 haftadır elektrik olmadığını belirten Muhtar Şen vatandaşların da isyan ettiğini vurguladı.

7 gündür mahallede elektrik olmadığını belirten Beycuma Yenimahalle Muhtarı Bülent Şen "Benim canımı sıkmayın. Allah bildiği gibi yapsın. Ağzımı bozmayacağım" diyerek tepkisini şu şekilde dile getirdi: "Yeter artık 7 gün oldu. Yeni Mahalle Karabacak Caddesi'nde teller kopuk halen gelmediler şefi arıyorum açmıyor bune zorumsuzluk tehlike arz ediyor 15 sefer ihbar bıraktım insanlar bana kızıyor haklılar yetkililere sesleniyorum biran önce arızayı giderin benim canımı sıkmayın bugünde yapılmazsa valiye kadar gidecem vatandaşımın zor durumda hastamız var buzdolapta herşey bozuldu bunlar ne olacak şimdi bu zararı kim karşılayacak Allah bildiği gibi yapsın ağzımı bozmayacam"