Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, sabun kokulu bir oda, bolca güler yüz ve nefis bir Ege kahvaltısı ile misafirlerini ağırlayan, Zonguldak ile bağını hiç kopartmamış, memleket sevdasını yüreğinde taşıyan, hemşehri sevdası ile gözlerinin içi gülen, içten ve samimi tavırları ile memleket havasını hissettiren, yıllarca İstanbul ve Paris'te kurumsal firmalarda çalıştıktan sonra hayallerini gerçekleştirmek üzere Alaçatı'ya yerleşip otelini açmış olan Ebru Tolunay'ın misafirperverliğine hayran kaldı.

Ebru Tolunay'ın Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği'ne (ZONSİAD) üye olduğunu müjdeleyen Nejdet Tıskaoğlu, "Ebru Tolunay gibi bir değerin dernek bünyesine katılımı bizim için çok değerli.

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) çatısı altında otelcilik alanında faaliyet gösteren ve bu alanda çok ciddi bir başarı elde etmiş olan kıymetli bir üyenin kazanımı gerçekleşmiştir. Dünyada adım atmadığı yer kalmaması amacı ile çıktığı her yolculuktan, yaşadığı tecrübelerden ve tanıştığı insanlardan ilham alan, otelinde ağırladığı misafirleriyle kocaman bir aile olduklarını ifade eden Ebru Hanım, oğlu Azur'dan ilham alarak adını verdiği, Azur'un evi anlamına gelen bu güzel butik otelde konaklayacak Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ZONSİAD) üyelerine indirim uygulamaktan büyük mutluluk duyacaklarını belirtmiştir. Bu güzel yaklaşımı ve böyle güzel bir başarıya imza atarak bizleri gururlandırdığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Alaçatı'daki evinizde leziz bir Ege kahvaltısı, sabun kokan odalar ve bolca güler yüz sizleri bekliyor" dedi.