Spor Toto 2. Ligde mücadele eden Zonguldakspor 10 yıl sonra çıktığı 2. Ligde geçtiğimiz sezon 47 puanla sezonu 8'nci sırada tamamlamıştı. Yeni sezon öncesinde zirveye oynayacak bir ekip kurma amacında olan Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner son 3-4 sezondur yaşayan maddi-manevi sıkıntıların aşılması amacıyla güçlü bir yönetim oluşturma çalışmalarını uzun zamandır sürdürüyor.

2 HAZİRAN'A SAYILI GÜNLER KALDI

Zonguldakspor'un 2 Haziran 2017 Cuma günü gerçekleştireceği olağan genel kurul için geri sayım başlarken, Başkan Caner'in listeyi büyük bir oranla tamamlamasına rağmen 3-4 isimden daha net haber bekliyor. Ekonomik olarak güçlü bir yönetim oluşturmanın hesaplarını yapan Caner bazı kişi ve kurumlardan olumsuz yanıt almasına karşın bu isimlerin 2 Haziran öncesi net kararlarını vermeleri bekleniyor.

YENİ YÖNETİM LİSTESİ AÇIKLANMADI

2 Haziran öncesinde yeni yönetime girecek isimler konusunda her hangi bir açıklama yapılmazken, önceki yönetimlere oranla daha güçlü ve takıma sahip çıkabilecek, destek olabilecek isimlerin listede yer aldığı öğrenildi. Kesin liste 2 Haziran günü açıklanacak.

KONGRE SONRASINDA İÇ VE DIŞ TRANSFER BAŞLIYOR
Zongludakspor'da 2016-2017 futbol sezonu ile birlikte 15 futbolcunun sözleşmesi sona erdi. 13 futbolcunun sözleşmesi ise devam ediyor. Kongrenin ardından yeni yönetim ilk iş olarak Teknik Direktör sorununu çözüme kavuşturacak. Zonguldakspor'u şampiyon yaparak 2. Lige çıkartan Şenol Demir'in sözleşmesi biterken, Demir kararı yeni yönetime bıraktığını, devam istenmesi halinde ise gururla takımla devam edeceğini söylemişti. Daha sonra ise iç ve dış transfer çalışmalarına başlayacak olan yönetim sözleşmesi biten futbolculardan en az 5-6 tanesi ile yola devam etmek istediğin belirtildi.

Ali Temur, Burak Can Et, Erdinç Pekgöz, Ferdi Yalçın, Furkan Aydın, Mert Caymaz, Oktay Aydın, Osman Kurtuldu, Osman Berkay Özçelik, Sefa Aksoy, Selçuk Vural, Serkan Küçük, Sinan Uzun, Turan Yılmaz, Batuhan Otyıldız'ın sözleşmeleri sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi