TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda Konya Anadolu Selçuk ile karşılaştı. 15.30'da başlayan karşılaşmayı İstanbul B Klasman hakemlerinden İlker Yasin Avcı yönetti Yardımcılıklarını ise Süleyman Yavaşoğlu ve Armağan Çekinmez yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı'nda oynanan maç öncesinde Konya Anadolu Selçuk 3 puanla 14'ncü sırada, Zonguldakspor ise 4 puanla haftaya 10'ncu sırada girdi.

MAÇ GOLLE BAŞLADI

Konya Anadolu Selçuk maçın henüz 1'ci dakikasında Emre Can Atilla'nın attığı golle 1-0 öne geçti. 19'ncu dakikada Konya Anadolu Selçuk'un 88 numaralı oyuncusu Emre Can Atilla kendisinin ve takımının 2'nci golünü Zonguldakspor ağlarına gönderdi. Ard arda gelen gollere engel olamayan Zonguldaspor 33'ncü dakikada Maksut Taşkıran'ın golüne de engel olamayınca skor 3-0'a geldi.

Zonguldakspor 36'ncı dakikada Okan Eken'in attığı golle skoru 3-1'e getirirken ilk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Zonguldakspor yakaladığı 2-3 net pozisyonu değerlendiremedi.Maçın 64'ncü dakikasında Zonguldakspor kazandığı penaltı atışını Onur Eriş ile gole çevirince maç 3-2'ye geldi.

Bu dakikadan sonra beraberlik golcü için yüklenen Zonguldakspor aradığı golü bir türlü bulamadı. Karşılaşmada dakikalar 90+2'yi gösterdiğinde Ercan Coşkun ters bir vuruşla skorun 4-2 olmasına neden oldu. Kırmızı-lacivertli ekip sahadan 4-2 yenik ayrılarak haftayı puansız tamamladı.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 yenilmesinin ardından Pendik'i sahasında 1-0 yenen Zonguldakspor, Bandırma deplasmanında rakibi ile 2-2 berabere kaldıktan sonra geçtiğimiz hafta Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda Şanlıurfa'ya 1-0 mağlup olmuştu. Kırmızı-lacivertli ekip Konya'da da 4-2 yenilerek oynadığı 5 maçta 3'ncü yenilgisini alarak haftayı 4 puanla tamamladı. Kırmızı-lacivertli ekip gelecek hafta sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşacak.

Editör: Pusula Gazetesi