Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Belediye Başkanı seçilen Altuğ Dökmeci, bugün mazbatasını alarak Kozlu Belediyesi'nde koltuğa oturdu. 

Ali Bektaş'tan görevi teslim alan Altuğ Dökmeci, bugüne kadar yaptığı hizmetler için teşekkür etti. Ali Bektaş, Altuğ Dökmeci'ye görevinde başarılar dileyerek belediyenin mührünü teslim etti. 

Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci mazbatasını aldıktan sonra yaptığı kısa konuşmada, “Çok yoğun ve uzun uğraşlar sonrasında seçimleri kazandık ve bugün mazbatamızı aldık. Allah utandırmasın. Destekleyen herkese teşekkür ederim” dedi. 

Kozlu Belediye Başkanlığı makamına çıkan Altuğ Dökmeci ve beraberindeki heyeti Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş karşıladı. 

Park halindeki kamyon yandı Park halindeki kamyon yandı

“ELEŞTİRMEYECEĞİM, DESTEK VERECEĞİM” 

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş devir-teslim töreninde yaptığı konuşmada; “Kozlu İlçemizde demokrasiye bağlı kalarak fair play bir ortamda çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Altuğ Dökmeci ve ekibi çok çalışarak seçimi kazandı. Kendisini ve ekibini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Seçim döneminde olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kendisini hiç eleştirmeyeceğim aksine ağabeyi olarak ne zaman ihtiyaç duyarsa elimden gelen desteği vereceğim. Benim hakkım sizlere helal olsun” dedi. 

Kozlu Belediye Başkanlığı görevini teslim alan Altuğ Dökmeci ise, “Kozlu Belediye Başkanımız Ali Bektaş’a bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizden yana da hakkımız helaldir” ifadelerini kullandı. 

CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz ve  Eylem Ertuğrul, Kozlu İlçe Başkanı Merve Arslan ve Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, belediye binası önündeki kalabalığa seslenerek; 25 yıl sonra CHP’ye Kozlu Belediyesini kazandırmanın gururu ve sevincini paylaştı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi