Zonguldak yemekleri: Bıldırcın Yumurtalı Göce Çorbası Hazırlanışı: 1- Bıldırcın yumurtalarını haşlayıp bir kenara ayırınız. 2- Küp küp doğranmış soğanları salça ile birlikte tereyağında kavurunuz. 3- Suyunu ilave ekip 2-3 dakika kaynatınız. 4- Karışımın üzerine önce bulguru sonra mısır ve fasulyeyi ekleyerek karıştırmaya devam ediniz. 5- Bir kapta az miktar su ve nişastayı karıştırınız. 6- Yemeğin üzerine dökerek, üzerine tuz ve karabiberi ekleyiniz ve 25 dakika karıştırarak pişiriniz. 7- Yumurtaları ikiye kesin ve çorbayı ocaktan almadan önce ilave ediniz. 8- Tabaklara alarak servis ediniz. Malzemeler: 45 gram mısır nişastası 4 adet bıldırcın yumurtası 100 gram haşlanmış mısır 100 gram haşlanmış fasulye 50 gram kalın bulgur 60 gram tereyağı 1 litre su 60 gram domates salçası 150 gram soğan Tuz Karabiber