<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Zonguldak Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Zonguldak&[#]8217;ın önümüzdeki günlerde Ankara Et Balık Kurumundan yararlanacağını belirterek, Zonguldaklı kasapların Adapazarı Et Balık Kurumunun etini beğenmediklerini ifade etti. </P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">Hedeflerinin 18 Liradan kıymayı 20 liradan da kuşbaşı eti satmak olduğunu belirten Başkan Coşkun, Pusula&[#]8217;ya yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: </P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt">&[#]8220;Et Balık Kurumundan et alınması konusunda Zonguldak&[#]8217;taki kasap arkadaşlarımızdan yoğun talep oldu. Etin Adapazarı yada Ankara&[#]8217;dan alınması yönünde görüşler vardı. Fakat kasap arkadaşlarımız Adapazarı&[#]8217;ndaki Et Balık Kurumunun etini beğenmediler. Eti çok yağlı buldular. Seçme şanlarının da olmadığını söylemişler. O nedenle buradan birkaç arkadaşımız Ankara&[#]8217;ya gidecek ve ete bakacaklar. Ankara&[#]8217;da eti seçme şansları var. Bizim hedefimiz Zonguldak&[#]8217;ta 18 liradan kıymayı 20 liradan da kuşbaşını satmak. Önümüzdeki günlerde kasap arkadaşlarımız Ankara Et Balık Kurumundan aldıkları eti Zonguldaklı vatandaşların hizmetine sunacaklar.&[#]8221; </P>