Deniz Yavuzyılmaz, Gazipaşa Caddesi üzerinde önünden geçerken; içine girip Belediye Sineması'nın yenilenen yüzünü inceledi. Deniz Yavuzyılmaz'a CHP İl Başkanı Devrim Dural, Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve il yöneticileri eşlik etti. 

Zonguldak'ta 19 Mayıs coşkusu yaşandı Zonguldak'ta 19 Mayıs coşkusu yaşandı

Belediye Sineması'ndaki eksikliklerin giderilmesi için çalışmalarını devam ettireceklerini belirten Milletvekili Yavuzyılmaz şunları söyledi:
"Uzun süre mücadele ettiğimiz, kaynak aktarılması için Bakanlıklarla ilgili, bizim de girişimlerin bulunduğu Zonguldak'ın ünlü Belediye Sineması'nın şu anki durumunu yerinde inceledik. Şu an bugüne kadar beş yıllık süreç içinde burada yapılan yatırım konusunda çok gecikilmesiyle ilgili meclise soru önergeleri de vermiştik. Sürecin hızlandırılması için girişimde bulunmuştuk. Şu anki hali itibariyle hem nostaljik yönü olan, aynı zamanda da tiyatro toplulukları, çeşitli festivaller, seminerlere de hizmet edecek olan bir yerdeyiz. Bazı eksikliklerini de tamamlamak için ileride daha etkin kullanımını sağlamak için ve kapılarının sonuna kadar Zonguldak halkına açılması için de gerekenleri yapacağız."
 

Muhabir: Öznur Güneş