Cumhurbaşkanımız bizlere ciddi mesajlar verdi: Daha çok çalışacağız Cumhurbaşkanımız bizlere ciddi mesajlar verdi: Daha çok çalışacağız

Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan'ı Yeniceliler Derneği'nde kalabalık bir grup karşıladı. Cumhur İttifakı'nın adayı Başkan Alan "Yeniceli dostlarımıza aileleriyle beraber oylarına talip olduğumu bir kez buradan deklare ediyorum" dedi.

Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, "Öncelikle Sayın Başkanımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz. Hoş geldiniz derneğimize ayaklarınıza sağlık. Önümüzde bir yerel seçim süreci var. Bu seçim sürecinde de kendisine başarılar diliyoruz. Süreç içerisinde bizim Yeniceliler Derneği olarak yapacağımız bir durum olursa da her zaman buradayız ve yanındayız diyor ve destekliyoruz" dedi.

ALAN: "AİLELERİNİZLE BİRLİKTE OYLARINIZA TALİBİM"

Başkan Alan, dernekte kendilerinin çok iyi ağırlandığını belirterek "Ben de başkanımıza ve tüm Yeniceli hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Bizleri burada çok güzel şekilde ağırladılar, sohbet ettik. Inşallah daha önce de olduğu gibi bu dönemde de Yeniceli hemşehrilerimizin desteğiyle, duasıyla, oylarıyla Yeni Zonguldak kaldığı yerden daha az şekilde devam edecek. Ben hepsine katıldıkları için, bizleri dinledikleri için, misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Aileleriyle beraber oylarına talip olduğumu bir kez buradan deklare ediyorum. Hepsine teşekkür ediyoruz" dedi.

"ZONGULDAK'TA BİR DEĞİŞİM OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

Yeniceliler Derneği Başkanı Bülent Bağbaşı, Başkan Alan'ın çalışmalarını takdir ettiğini belirterek şunları söyledi:
"Başkanım ben bir şey ilave etmek istiyorum. Biz süreç içerisinde yaptığınız hizmetleri görüyoruz. Eksikler var mı? Var. Ama iyi niyetinizden çalışma azmimizden çalışma gayretinden gayet memnun olduğumuzu da söyleyelim. Hani bizim de gördüğümüz aksıkları da size ilettiğimiz dönemler oldu. Eyvallah. Yine bakanımıza da özel olarak söylediğimiz şeylerimiz oldu. O yüzden hani süreç içerisinde Zonguldak'ta bir değişim var. Fark edilebilir bir değişim var. Bu değişimi hep beraber görüyoruz. İnşallah daha güzel, daha büyük bir Zonguldak için el ele verip Zonguldak'a daha iyi yerlere, layık olduğu yerlere çıkartmak lazım. Bunda da başkanımın o potansiyeli olduğunu görüyoruz biz. Kendi adıma şahsım adına söylüyorum. İnşallah daha başarılı daha önümüzdeki süreçte daha faydalı hizmetleri olur."

Zonguldak Belediye başkanı Dr. Ömer Selim Alan, görüşme sonrası Yeniceliler Derneği'ne üye oldu.

Yeniceliler Derneği

Muhabir: Öznur Güneş