Türkiye’nin Online YKS Koçluk hizmeti MED Koçluk’un kurucusu Dilan Aydoğan, Türk eğitim sisteminde yeni bir çağ açıyor. Her öğrencinin bilgiye erişme hakkı olduğunu vurgulayan Aydoğan, kurduğu koçluk hizmetiyle sınava hazırlanan öğrencilerin zaman ve mekân fark etmeksizin yanında olduklarını belirtiyor. Öğrencilerine disiplinli bir çalışma programını yanında motivasyon dolu etkinlikler de sunduğunu söyleyen Aydoğan, kendi tecrübelerinden yola çıkarak YKS süreciyle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“YKS’ye hazırlanırken en çok eksikliğini hissettiğim şey beni anlayan bir mentörün olmayışıydı. Ne kadar soru çözerseniz çözün, ne kadar ders çalışırsanız çalışın size sistemin temel hatlarını öğreten bir rehberiniz olmayınca çalışmanız eksik kalıyor. Kendi eğitim sürecimde yaşadığım olumsuzlukların tümü bana ders oldu. Evet, şu an iyi bir noktadayım ama biliyorum ki ben bu zor şartlarla başardıysam imkan verilen her öğrenci de daha iyi yerlere gelebilir. Her öğrenci, bulunduğu her mekânda, zamandan tamamen bağımsız bir şekilde bilgiye erişsin diye MED Koçluk’u kurduk.

Türk Eğitim Sisteminde YKS Süreci ve Online Destek

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Türkiye'nin öğrencilerinin üniversiteye giriş yolculuğunda önemli bir kilometre taşıdır. Her yıl binlerce genç, bu sınavla hayallerindeki üniversiteye ulaşma hedefiyle yola çıkar. Ancak bu yolda başarıya ulaşmak için ihtiyaç duyulan rehberlik ve destek, pek çok öğrenci için eksik kalır.

İşte MED Koçluk tam da bu sorunlara parmak basmakta YKS sürecini verimli geçirmek isteyen öğrencilerine ihtiyaç duydukları çalışma düzenini oluşturmaktadır.

Prestijinizi Yansıtan Bayraklar: Makamınız İçin En İyi Seçim! Prestijinizi Yansıtan Bayraklar: Makamınız İçin En İyi Seçim!

Bugünün YKS adaylarının yarın ülkemizi başarıya taşıyacak bilim insanları, doktorları, öğretmenleri, hukukçuları ve girişimcileri olduğunu vurgulayan Aydoğan: “Biz, YKS Öğrenci Koçluğu olarak, bu önemli sınavda başarıya ulaşmanız için yanınızdayız. Öğrencilerimizin potansiyelini en üst seviyeye çıkarmak ve hedefledikleri üniversitelere adım atmalarını sağlamak için özveriyle çalışıyoruz.” Diyerek sınav dönemindeki tüm öğrencileri MED Koçluk ile tanışmaya davet etti.

Kaynak: Haber Merkezi