Herkesi sandığa davet eden İl Başkanı Çağlayan 'Herkes sandığa sahip çıksın, kimse hakkını yedirmesin"diye konuştu. 

Mustafa Çağlayan gazetecilerin sorularını şöyle yanıtladı:
"Yarın Türkiye 100 yılı başlangıcının seçimi var. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; seçim kampanyası boyunca bütün partilerin örgütleri ve teşkilatları belli bir çalışmanın içindeydi.
Öncelikle kendi partim olmak üzere tüm çalışan, emek veren arkadaşlarımıza teşkilat mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyük bir gayret, büyük bir özveri hepsi huzur içerisinde, güven içerisinde centilmence bir yarışın içerisinde oldular.
Sandık görevlilerimizden Cumhurbaşkanımıza kadar bu silsilerin  içerisinde olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Zonguldak’ımızda hiçbir problem yaşanmadan kampanya sürecinin son gününe geldik.  Bu çok önemliydi bir problem yaşanmadan sürecin tamamlanması çok önemliydi. 
Ben bu noktada hassasiyet gösteren tüm partilere teşekkür ediyorum.
Yarın seçimimiz var, sandık başlarında olacağız. Ben herkesi sandığa davet ediyorum. 
Herkesin iradesini sandığa yansıtması gerektiğini düşünüyorum. Biliyorsunuz 14 Mayıs’ta gazi meclisimizde milletvekillerimiz seçildi. Orada bir netice, bir irade tecelli buldu. Bu tecellinin aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçiminde de tekrar kendisini göstereceğini hatta cumhurbaşkanına olan güvenin, teveccühün daha da artarak sonuçlanacağını inanıyoruz.
Yarın da sandık başında herkesin sandığa sahip çıkarak kimin hakkı olursa olsun o hakkını yedirmeden anayasal, hukuksal süreçleri içerisinde yine özgürce insanımızın oyunu kullanabileceği şeklinde sonuçlanmasını arzu ediyoruz.
Daha sonrasında hiç boşluk vermeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. eksiklerimiz var mı bunları gözden geçireceğiz. Zonguldak birliğinde, Zonguldak şemsiyesi altında kenetlenerek tüm partilerin, belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımızla artık Zonguldak‘a hizmet etme vaktidir.
Bu zamana kadar Zonguldak’amıza hizmet eden herkesi şükranla anıyorum. Bir oydan ne olur demeden sensiz olmaz diyerek herkesi sandığa davet ediyorum." 

Haber: Öznur Güneş