Mütevazi yaşamı, sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle Türk sporuna katkıları nedeniyle iş dünyasında örnek gösterilen İbrahim Murat Gündüz, desteklerine devam ediyor.

İbrahim Murat Gündüz kısa süre önce 8. Open Turkish Dünya Kupası’na destek vermişti. Kardeşi olarak gördüğünü ifade ettiği gençleri Ankara’da  İstanbul’a yolcu etmişti.

Başarı dileklerini her fırsatta ileten İbrahim Murat Gündüz, Türk sporu ve sporcusuna verdiği destekler ile örnek iş insanları arasında gösteriliyor.

Özellikle genç sporcuların desteklenmesinde büyük katkılar sağlıyor.

TÜRK SPORUNA BÜYÜK DESTEK!

Türk sporunun ilerlemesi ve genç sporcuların yetiştirilmesinde büyük destekler veren İbrahim Murat Gündüz, özellikle gelişmekte olan spor dallarına destekleri ile biliniyor. Maddi desteğin yanı sıra çok daha önemli olan manevi desteğini de sporculardan esirgemiyor.

İbrahim Murat Gündüz başarılı ve yetenekli genç sporcuların desteklenerek gelişmekte olan spor branşlarında da Türk gençlerinin adını duyurması gerektiğinin altını çiziyor.

İbrahim Murat Gündüz bu kapsamda bugüne kadar sayısız büyük desteği ile iş dünyasına da örnek olmaya devam ediyor.

MUAY THAİ FEDERASYONUNA KATKI!

Sporculara verdiği desteğin yanı sıra birçok antrenör ile de yakın dostluk kuran İbrahim Murat Gündüz, Muay ThaiFederasyonu Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunmuştu. Maddi manevi olarak her yönden Türk sporu ve sporcusuna desteklerine de devam edeceğinin de altını çizdi.

https://medium.com/@i.muratgunduz1975/ba%C5%9Flik-ee3b7db4fb7f

ibrahim murat gündüzden spora destek

Editör: Bayram Tomakin