TFF 2.Lig ekiplerinden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor'da iç ve dış trasfer çalışmaları hız kazandı. 5 Haziran tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü kongrenin ardından Kulüp Başkanı Sabit Danış ve yönetim kurulu üyeleri Teknik Direktör Şenol Demir ile birlikte iç ve dış transferde liste hazırladı. Şenol Demir'in yönetimden iç transferde kalmaını istediği futbolcuların listesini yaklaşık 10 gün önce vermişti. Dış transferde ise transfer komitesi ve Şenol Demir birlikte belirledikleri isimler üzerinde duruyor.

İLK TRANSFER ÖNEMLİ

Yönetim, teknik heyetin raporu doğrultusunda iç transferde öncelikle Aykut Emre Yakut, Hüseyin Yılmaz, Ercüment Eray Ataklı, Fatih Bektaş, Hakan Çevik, Selim Şahin, Oğuzhan Matur, Egemen Yallı ve Embiya Ayyıldız ile görüşme kararı almış ve futbolcularla ilk görüşmeler yapılmıtı.

İLK ANLAŞMA KAPTAN HAKAN ÇEVİK İLE YAPILDI
İç transferde Cumartesi günü Hakan Çevik ile Zonguldak'ta yapılan görüşmede kesin anlaşmaya varıldı. Yönetim ikinci olarak orta sahanın başarısı isimlerinden Ayket Emre Yakut ile görüşme yapacak. Aykut Emre Pazartesi günü Zonguldak'a gelerek yönetimle masaya oturacak. Aykut'un da anmaşmaya yakın olduğu öğrenildi.

DIŞ TRANSFERDE GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR
Zonguldak Kömürspor yönetimi dış transferde piyasanın yüksek olması nedeniyle aceli davranmayacak. Belirlenen isimlerle görüşmeler devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli ekip dış transferde ilk imzayı Erbaaspor'un 21 yaşındaki orta saha oyuncusuna attırdı. Mümin'in yetenekli ve gelecek vaad eden bir futbolcu olduğu belirtildi. Kadroda düşünülen diğer futbolcularla anlaşma zemini arayacak olan transfer komitesi 1 hafta içinde dış transferde 2-3 futbolcua daha imza atrırması bekleniyor.