Bu ticaret modelinde müşteri ile yüz yüze satıştan ziyade kargo firmaları aracılığıyla yapılan alışveriş söz konusudur. Doğal olarak kargo firmaları, gönderiler, kargoda yaşanan aksaklıklar ve kargo güvenliği işinizin bir parçasıdır. Kargoda yaşanan tüm olumsuzluklar ticaretinizi de olumsuz etkiler bu sebeple kargo gönderimlerinizde koruyucu kargo ambalaj ve kutuları kullanarak riski azaltmalısınız.

E-Ticaret kargo kutusu ve oluklu kraft karton gibi ürünler malzemeden üretilmektedir. Çünkü oluklu karton kutuların hammaddesi olan kraft kağıt çevreci ve geri dönüşümlüdür. Kolay işlenebilir, sağlığa zararlı içerik bulanmaması nedeniyle gıda taşımacılığında da kullanılmaktadır. Oluklu kargo kutuları birçok ölçüde üretilmektedir, bu avantaj ürünlerinizin çeşidine modeline göre en uygun e-ticaret kutusunu seçmenize imkan verir. Tüm bunların yanı sıra kargo kutuları hem ürünlerinizi organize etmenize imkan verir hemde darbe ve şok riskine karşı ürünlerinizi korur, kutu de monte olarak gönderilir ama kurulumu çok kolay ve pratiktir. HepsiKutu.com tüm e-ticaret oluklu kutu ve koli ihtiyaçlarınızda yanınızdadır.

Toptan e-ticaret kolisi alımları beraberinde bazı avantajlar getirir HepsiKutu.com da bu avantaj en uygun fiyat avantajlarıdır. Ürün adetleriniz arttıkça toptan fiyat uygulamasına girersiniz ve toplu alımlarınızdan daha fazla kar eder böylece para kazanmaya alımdan başlamış olursunuz.

Havalı Poşetler İle Hassas Gönderilerinizde İçiniz Rahat Olacak!
Elbette ki, kargo gönderi güvenliğinden bahsedeceksek havalı poşetleri yani Airbedleri es geçmek olmaz, Airbedler içerisi hava kanallı bir el pompası yardımı ile de şişirilebilen düşme, sarsılma durumlarında hava yastığı görevi görerek gönderilen ürünü koruyan kargo koruyucu plastik ambalajlardır. Bu ambalajlar hassas gönderi yapanlar için uygun bir koruyucudur. Başlıca örnek vermek gerekirse cam kavanoz, şişe, elektronik tablet, telefon ve dizüstü bilgisayarı cihazlar gibi hassas ürünlerin korunması için üretilmişlerdir. HepsiKutu.com bu noktada da gerekli desteği vererek farklı ürün grupları için 5 farklı ölçülerde havalı poşet ürünü sunmaktadır. E-ticaret ile bal, zeytinyağı, reçel, organik salça gibi doğal ürünlerin satışını yapıyorsanız havalı poşet kargo koruması ihtiyacınız kaçınılmazdır. Gönderileriniz kırık ve hasarlı cam kavanoz ve şişelerde müşterilerinize ulaştığını bir düşünün hem prestij hemde maddi zarar, müşterinizin hakkınızda çevresine olumsuz dönüşler yapabileceğini de düşündüğünüzde size olan maliyetinin koruyucu ambalaj maliyetinden çok daha fazla olduğunu söylememize gerek yoktur sanırım.

Kargo Taşımacılığının Demirbaşı Kargo Poşetleri!
Bir diğer ve en çok tercih edilen koruyucu gönderi malzemesi ise kargo poşetleridir. Kargo poşetleri özel plastik malzemeden film haline getirilip ihtiyaca göre ebatlanarak üretilir. Kargo poşetlerinin birçok çeşidi mevcuttur, bunlar başlıca cepsiz, cepli, şeffaf ve patpat balonlu kargo poşeti modelleridir. Kargo poşet modellerini sırasıyla tanıtmak gerekirse;

Cepsiz kargo poşetleri; 4 farklı ölçü seçeneği bulunan hammadde renginden dolayı gri renkte olan, yapışkanlı kapağa sahip sıvı dökülmesi yağmur gibi dış etmenlere karşı geçirmezlik sunan, yırtılmaya karşı dayanımlı, üzerinde adres ve alıcı bilgilerini yazabileceğiniz baskı alanına sahip ayrıca yapışkanlı kapağı yapıştırıldıktan sonra tekrardan açılması istendiğinde poşeti deforme etmeden açmak mümkün olmadığından alıcınız için ek bir güvenlik özelliği sağlamaktadır, böylece yol boyunca ambalajın açılıp açılmadığı anlaşılabilmektedir.

Cepli kargo poşetleri; cepsiz poşetler ile tüm özellikleri paylaşmak ile beraber ön yüzünde şeffaf bir ek cebe sahiptir, bu cep alanı gönderi adres ve kargo bilgilerini içeren kağıdı koyabileceğiniz gibi fatura, irsaliye gibi evraklarınızı da ekleyebilmeniz için tasarlanmışlardır.

Şeffaf kargo poşetleri; ön yüzü şeffaf arka yüzü ise siyah olan bir kargo gönderi ambalajıdır. Bu poşet ürün içeriğini görmenize imkan verir, tanıtım ve reklam çalışmaları için uygundur. Ayrıca ürünlerinizin alıcıya ulaştığında sağlamlığını dışarıdan bakarak görmesine olanak verir.

Balonlu Kargo poşetleri; hassas kargo taşımacılığı için üretilmiş bir üründür, dışı cepli poşet içi ise patpat naylon kaplı korumalı kargo poşetidir. Patpat naylonlu poşetin iç korumasını hava dolu baloncuklar sayesinde hava yastığı görevi görerek yapışı darbe ve sarsılmadan kaynaklanabilecek her türlü hasara karşı koruma sağlaması dışarıdan ise yağmur gibi sıvı temasına karşı poşetin koruyucu oluşu göz önüne alındığında hassas gönderi için en ideal kargo çözümü olduğunu söyleyebiliriz. HepsiKutu.com tüm ürün çeşitliliğiyle siz değerli müşterilerimizin yanında olarak ihtiyaçları sağlamak için varız, kargo ambalaj ürünlerimiz baskıya uygun olup tanıtım ve reklam çalışmalarınızda kullanmak için uygundur. Kargo poşetleri hakkında bilgi almak için https://www.hepsikutu.com/kategori/kargo-posetleri sayfamıza girebilirsiniz.