İnternet siteleri ya da sosyal medya platformlarında, üyelik oluşturmak istediğinizde sizden bir telefon numarası istenecektir. Sahte bir numara girdiğinizde üyelik işleminiz maalesef tamamlanamaz. Bu durumda size bir telefon numarası gerekir.

Birçok uygulama bugün aynı telefon numarası ile birkaç hesap acımasına olanak tanımıyor. Sosyal medya platformlarının bu özelliği de tek kullanımlık telefon numarası alma hizmetlerini ön plana çıkartmıştır. Yeni bir hesap açmak istediğinizde ikinci veya üçüncü bir sim kart almak da tercih edilmeyen bir durumdur.

SMS onay şifreleri, profil oluşturmaya çalıştığınız her türlü internet sitesi veya mobil uygulama için istenmektedir. Doğrulama kodu olarak da bilinen bu şifrelere satın alacağınız sms için telefon numarası seçeneklerine sahip olabilirsiniz. Bu hizmette güvenilir olan siteler tercih edilmelidir. Bu konuda önerimiz en eski mobil onay platformu olan Onay TR olacaktır.

Sms Onay Numarası Nasıl Alınır?

SMS onay işlemleri kullanıcı profili oluşturduğunuz sitelerde, doğrulama yapmak için kullanılır. Telefon numaranızın fazla yayılmasını istemiyorsanız siz de bu hizmeti kullanabilirsiniz. Çeşitli platformlara üyelik oluştururken tek kullanımlık sanal numaralar kullanabilirsiniz. Sanal bir profil oluştururken sms onay numarası alırım diye düşünenlere uygun fiyatlı ve güvenilir web siteleri önerilebilir.

Üyelik oluşturmak istediğiniz tüm platformların istediği bir telefon numarasını sanal olarak elde edebilir ve SMS onay koduna böylelikle erişebilirsiniz. Sanal numara alma adımları:

·        Bu hizmeti güvenilir şekilde veren bir web sitesi olan OnayTR’de üyelik oluşturunuz.

·        Hesabınıza bir miktar para yatırdıktan sonra, sanal numaranızı kullanacağınız platformu seçiniz.

·        “Numara al” linkine tıklayarak numaranızı alınız. Bu numarayı kullanmak istediğiniz platform ya da internet sitesine giriniz.

·        Hizmet aldığınız sitedeki panelde, numaranızın karşısına gelecek olan şifresini, doğrulama kodu için kullanınız.

·        Artık profiliniz hazır ve kullanılabilirdir.

Tek Kullanımlık Numara Siteleri Güvenilir Midir?

Bu hizmetleri aldığınız sitelerin güvenilir olması çok önemlidir. Maalesef sanal dünya da hizmet aldığımız birçok platformun doğruluğundan emin olamıyoruz. Bu konu da kaliteli hizmetin yanında kesinlikle dolandırıcı olmadığından emin olduğunuz siteleri tercih ediniz. Bizim önerimiz ve tercihimiz Türkiye’nin en eski sanal numara sitesi OnayTR olacaktır.

Sms onay numaraları bir gereklilik olarak karşımıza çıkıyor. İnsanlar için bu yola başvurmanın birçok sebebi vardır. Sürekli gelen bilgilendirme mesajlarından bıkmış olmak, telefon numarasının güvenilir olmayan ellere geçmesine karşı olmak ve daha birçok sebep, tek kullanımlık numara almak için yeterlidir.

Sms onayı için alınan geçici numaralar tek kullanımlıktır. İşiniz bittiğinde, kullanımlarına son verebilir ve profilinizi silebilirsiniz. Güvenilir sitelerden fake numara hizmeti almak için web sitelerine göz atabilirsiniz.

Tek Kullanımlık Numara Onayı Almak

Gelişen teknoloji ile birlikte telefonlarımız elimizden düşmüyor. O kadar çok uygulama ve platform ile iç içeyiz ki, bunlara üye oluyor ve hizmet alıyoruz. Bu uygulama ve platform kirliliği bir müddet sonra rahatsız etmeye başlıyor. Bu sebeple sürekli bildirim almayacağınız, sanal numara uygulamaları oldukça revaçtadır.

Güvenilir web sitelerine göz atarak tek kullanımlık sanal numara nasıl alırım diye düşünebilirsiniz. Son derece açıklayıcı ve güvenilir olan yerlerde, hızlı bir biçimde sanal numara sitesi edinebilir ve dilediğiniz sosyal medya profilinizi oluşturabilirsiniz.

Tek kullanımlık numaralarla almış olduğunuz üyelikler sorunsuz bir biçimde çalışır. Bu yüzden siz de ihtiyaç duyduğunuz her uygulama da ya da web sitesinde sms için sanal numara kullanabilirsiniz.

Böylelikle telefon numaranız bilmediğiniz yerlerde kullanılmaz ve daha da güvende olur siz de sms için telefon numarası hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Editör: Bayram Tomakin