İstanbul'un genelinde olduğu gibi Silivri ve çevresinde de vinç kiralama hizmeti veriyoruz. Yüksek performanslı vinçlerimiz içinde her ihtiyaca cevap verecek, her işe uygun modeller mevcuttur. Yapılacak işin niteliğine uygun tonajda ve modelde vinçlerin seçimi konusunda uzman personelimiz yardımcı olur.

Vinçler ağır işlerin kısa ve kolay şekilde yapılmasını sağlayan iş makineleridir. Satış fiyatları yüksek olduğu için kısa süreli ihtiyaçlarda kiralanması tercih edilir. Biz de müşterilerimize silivri kiralık vinç olarak uygun fiyatlarla kaliteli ürün ve kiralama hizmeti sunarız.

Vinç Çeşitleri

Ağır işlerin kısa sürede verimli bir şekilde yapılmasını sağlayan vinçler kullanım alanlarına göre farklı özelliklerde üretilir.

En önemli vinç çeşitleri şunlardır:

  • Platform vinçler: Sepetli vinç olarak da bilinen bu grupta vincin ucunda bir platform bulunur. Sepet gibi çevresi korunaklı olan platformlar yatay ve dikey hareketlerle yükseltilip alçaltılabilir. Bu tiplerin en önemli özelliği platform üzerinde işçilerin yüksek noktalara çıkarak çalışmasına izin vermesidir. Aynı zamanda yüksek katlara eşya indirip çıkarma gibi işlerde de kullanılır.
  • Teleskobik Vinçler: Bu modeldeki vinçlerle batık araçların kurtarılması mümkündür. Bunun dışında yük taşıma, yükleme, boşaltma gibi işlerde de kullanılır. Teleskobik vinçler ağır tonajlı yüklerin taşınmasına da uygundur.
  • Sabit vinçler: Adından da anlaşılacağı üzere bir noktada sabit kalan, hareketli olmayan vinçlerdir. Ağır tonajlı yükleri indirip kaldırma, depolama gibi işlerde kullanılır. Genellikle liman, garaj, fabrika gibi alanlarda sabitlenir.
  • Mobil Vinçler: Araçların üzerinde konuşlandırılan, ihtiyaca göre hareket ettirilebilen vinçlerdir. Sepetli ve paletli türleri bulunur.

Her türde ve her tonajda vinç ihtiyacını karşılayabilen bir firma olarak hizmet sunuyoruz. Vinçler saatlik, haftalık ya da aylık olarak kiralanabilir.

Uzman Personelimizle Kaliteli Hizmet

Personelimiz gerekli eğitimleri almış ve işinde uzmanlaşmış kişilerden oluşur. Operatörlerimiz vinç kullanmaya uygun ehliyet ve sertifikaları almıştır. İş güvenliği gibi yasal olarak alınması gereken eğitimler belirli periyotlarla verilir. Daima güler yüzle ve etik kurallara uygun hizmet sağlıyoruz.

Vinç Kiralama Fiyatları

Vinç kiralama bedelleri kiralama süresi, yapılacak işin niteliği, operatör istenip istenmemesi gibi kriterlere göre değişir. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem nedeniyle her zaman uygun fiyat teklifleri sunuyoruz.

Kaynak: https://kiralikvincsepetli.com/