Misli.com 3.Lig 1.Grup'da mücadele eden ve Zonguldaklı Teknik Direktör Şenol Demir'in çalıştırdığı Diyarbekirspor adım adım şampiyonluğa koşuyor. Şenol Demir ile birlikte sezonun üçüncü haftasından itibaren adeta tarih yazan Diyarbekirspor son olarak Çarşamba günü zorlu deplasmanda Edirnespor'u 1-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Edirnespor galibiyetiyle puanını 57'ye çıkaran Diyarbekirspor en yakın takipçisi Bucaspor ile arasında 2 puan bulunuyor. Üçüncü sıradaki Yeşilyurt ile de arasında 8 puan fark var.

Şenol Demirli Diyarbekirspor'un ligin geri kalan haftalarında oynadığı 5 karşılaşma kaldı. 8 Nisan tarihinde sahasında kümede kalma mücadelesi veren Kemerspor ile oynayacak olan Diyarbekirspor sırasıyla deplasmanda Ofspor, deplasmanda Payasspor, evinde Derincespor, deplasmanda Arnavutköy Belediyespor.

KÜME DÜŞER DENİLEN ZONGULDAKSPOR'U DA ŞAMPİYON YAPMIŞTI

Şenol Demir Zonguldakspor'a da kötü bir dönemde gelmiş, küme düşer gözüyle bakılan kırmızı-lacivertli ekibi play-offtan şampiyon yaparak 2.Lig'e çıkarmıştı. Şenol Demir şimdi Zonguldakspor'da yaşadığı başarıyı Diyarbekirspor'da da yaşamayı hayal ediyor. Diyarbekirspor'un şampiyonluğu için 5 hafta kaldı.