Kozlu İlçesi'nde 2 özel okulun olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan "Neden merkezde yok, çünkü planlanmamış. Yarın bir otel ihtiyacımız olsa yapamayız, çünkü planlanmamış" dedi. 

Dr Ömer Selim Alan'ın açıklaması şöyle:

"Vatandaşımızın bizden talebiydi. Yüzde 74’ünün imarı olmayan bir şehirde yaşıyoruz. Vatandaşlarımız da bizden bunu talep ettiler. Keşke bizden önce yapılsaydı ama bize nasip oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Süreç pandemi nedeniyle uzadı ve 3 senenin sonunda çok hassas ve titiz çalışarak tamamladık. Bunu iyi anlatmamız lazım ki vatandaşımız iyi anlasın.

Vatandaşımız yeşil alanının konuta çevrilmesini istiyorum. Muhalefet partisi bunu alevlendirdi. Sağlık alanlarını, eğitim alanlarını, nelere hazırlık yapmamız gerektiğini o olan bize gösterecekti. 2 özel okulumuz var Kozlu Merkez’de. Neden merkezde değil? Çünkü eğitime alan ayrılmamış. Bunlar planlanmamış. Yarın bir otel ihtiyacımız olsa yapamayız, çünkü planlanmamış. Koltuklarda baki değiliz gelip geçeceğiz ama; bizden sonra gelecek ismin önünde bir anayasa kitabı olacak. Maalesef bizim önümüzde böyle bir kitap yoktu."

Muhabir: Öznur Güneş