Uluslararası Yönetim, İktisat ve İşletme Kongresi ZBEÜ’de başladı Uluslararası Yönetim, İktisat ve İşletme Kongresi ZBEÜ’de başladı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Miting Alanı ile ilgili soruya "Herkes hizmet attığı yerden seslensin. Cumhurbaşkanımız, meydandan daha çok önemli bir şey söyledi. Bunun altını doldurabiliriz. 'Benim elim belediye başkanının üzerinde' dedi. O ele sımsıkı sarılacağız" diye konuştu.

Mustafa Çağlayan'ın açıklaması şöyle: "Projelerinden bahsetsinler. Yaptıkları ve yapacakları işlerden bahsetsinler. Siyaseti bunun üzerine hizmet üzerine konuşulma noktasına çekmek istiyoruz. Sadece hizmet de konuşmak istiyoruz. Farklı polemiklere girmek istemiyoruz. Biz mitingi yaptık. Kendi hizmet yaptığımız yerden mitingi yaptık. Fevkanı Köprüsü'nün olduğu yer burası. Bunlar kalktıktan sonra böyle bir alana kavuştu ve orada mitingimizi yaptık. Yaptığımız bir hizmet yerinden seslendik. 'Herkes yaptığı hizmetten seslensin' diyoruz. Herkes yapacağı hizmetleri anlatsın diyoruz. Zonguldak'ta vatandaşların bizden yön tabelası talebi var. Zonguldak tek caddeydi. Gözü kapalı herkes her yere gidebiliyordu yön tabelası istiyor insanlar. Önceden sadece en çok kullanılan yer sanayi sitesiydi. Şimdi her taraf kullanılıyor. Yön tabelaları istiyor insanlar yolları artık karıştırıyor. Yenilenmiş, şehir farklı bir hale gelmiş. Büyümüş, gelişmiş. Biz bunların üzerinde çalışıyoruz. Bunu daha nereye getirebiliriz, tünellerimizi bir an önce açmanın gayretindeyiz. Kozlu'yla Zonguldak'a çok güzel bir projeler var ki; belediye başkanımız Allah izin verirse yakın bir zamanda belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte bunları sizlere vatandaşlarımızı açıklayacak. Müthiş bir proje. Daha önceden de bunun belirtilerini vermiştik. Vatandaşımız çok heyecanlı ve aynı şu anda konuşulan gibi 'burası böyle kalmalı' denilen gibi bu projede mutlaka yapılmalı diyecekler. Bu projelerin yapılabilmesi için de Cumhurbaşkanımız, meydandan çok önemli bir şey söyledi. Bunun altını doldurabiliriz. 'Benim elim belediye başkanının üzerinde' dedi. O ele sımsıkı sarılacağız. Bu şehir için ayrı bir sınır bu şehrin hizmetlerinin devam edebilmesi için, akıbete uğramaması için Cumhurbaşkanımızın elinin Zonguldak'a değmesi çok önemli. En önemli cümle budur. Bunun üzerini örtmelerini asla fırsat vermeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız buranın elini tuttuğu anda geçmişten bu zamana kadar olduğu gibi daha da ileriye gidecek müthiş projeler var." 

Muhabir: Öznur Güneş