Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nin akademik kadrosu genişliyor Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hastanesi'nin akademik kadrosu genişliyor

Aday olabilecek isimlerle ilgili Genel Merkez'e kanaatlerini bildirdiklerini ifade eden İl Başkanı Mustafa Çağlayan 'Belediye başkanlığı yapmış her bir arkadaşımızın bizim için değerli ve kıymetlidir. Onlar şu süreç içerisinde ne söylerlerse söylesin. Onlar bizim gönlümüzdeki yeri sabittir, mevcuttur" dedi. 

Mustafa Çağlayan'ın Burhan Sezgin açıklaması şöyle: "Hizmetin AK Parti'yle yapılabileceğini düşünüp bu millete hizmet etmek adına yola çıkmış bütün aday adaylarına teşekkür ediyorum. Aday belirlenirken de birtakım kriterleri uygulamıştık. Hepiniz de buna şahitlik etmiştiniz. Gerek temayül yoklamaları, gerek ilçe başkanlarımızın kanaat milletvekillerimizin kanaatlerinin alınması gerekse vatandaşımızın görüşlerini anket usulüyle başvurması. Bütün bunlar yapıldıktan sonra bizler Genel Merkezimize kanaatlerimizi bildirdik. Ve neticede kaç tane aday adayı olursa olsun bir tane aday olacaktı. Şu anda adaylarımız belirlendi. Biz Zonguldak'ta işleri yaşadık. İlk mitingi Zonguldak'ta yapıldı. Ne kadar önem verildi? Cumhurbaşkanımızın önem verdiğinin de bir işaretidir. Aynı zamanda ilçe belediye başkanı ve belde belediye başkan adaylarımızı da bir mitingde bu da Türkiye'de bir ilk oluyor. Mitingde Cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. Bunlar bizim için gurur şeylerdir. Netice olarak da adaylarımız belirlendi. Aday adaylarının içerisinden sadece bir aday belirlenecek. Bunlar belirlendi. Aday olamayan arkadaşlarımız var. Bu noktada ben kendilerine çok teşekkür ediyorum tekrar. Her biri bizim için değerlidir, kıymetlidir. Belediye başkanlığı yapmış her bir arkadaşımızın bizim için değerli ve kıymetlidir. Onlar şu süreç içerisinde ne söylerlerse söylesin. Onlar bizim gönlümüzdeki yeri sabittir, mevcuttur. Farklı yollara tevessül edenler olabilir. Bir takım söylemler söz konusu olabilir. Bunlar doğal şeylerdir, doğal karşılıyoruz." 

Muhabir: Öznur Güneş