Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Murat Kotra, Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanı Gökmen Karali ve MHP Kadın Kolları Başkanı Sabahat Baş Altunkaya, Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Adayı Dr. Ömer Selim Alan’ı ziyaret ettiler. Ziyarette AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız da hazır bulundu. 

MYK Üyesi Murat Kotra, Ömer Selim Alan'ın Zonguldak'ta çok daha başarılı işler yapacağını bildiklerini belirterek "Ondan en ufak bir kuşkumuz yok. Güzel bir Zonguldak, yaşanılabilir bir Zonguldak. Mutlu bir Zonguldak istiyoruz. O yüzden de adres burası. Adres Sayın Ömer Selim Alan" dedi. 

KOTRA: "ZONGULDAK'TA ÇOK DAHA BAŞARILI İŞLER YAPACAK" 

Murat Kotra, ziyarette yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Zonguldak'ta olmaktan dolayı çok mutluyum. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta belediye başkan adaylarımız açıklanmaya başladı. Zonguldak'ta da Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız Sayın Ömer Selim olan olarak açıklandı. Biz de Milliyetçi Hareket Partisi olarak adayımızı bir ziyaret etmek, hayırlı olsun demek istedik. Merkez İlçe Başkanımız, Ülkü Ocakları İl Başkanımız devamlı beraberler ama bir de Genel Merkez olarak da ben gelip tebrik etmek istedim. Hem seçim bölgem, hem görev bölgem. İşte o sebeple buradayız. Ben 2019 yılından beri 'Zonguldak'ta ittifak olmalıydı' diyen bir arkadaşınızım, tüm gazeteci arkadaşlarımıza, canlı yayınlarımızda da aynı şeyi söyledik. Onu oluşturduğumuz için de çok mutluyum. Şunu özellikle de belirtmek istiyorum. Milliyetçi Hareket Partisi 2019'da mahalli idare yerel seçimlerinde Türkiye genelinde 245 belediye kazandı. 245 belediye başkanımız da bizim için çok kıymetlidir, çok değerlidir, çok önemlidir. Sayın Ömer Selim Alan da o belediye başkanlarımız kadar aynı derecede önemlidir. Bizim için aynı derecede de kıymetlidir. Biz Sayın Başkanımıza inanıyoruz, sayın başkanımıza güveniyoruz. Zonguldak'ta yaptıkları projelerin devamı açısından merkezi hükümetle yerelin uyum içinde çalışmasından dolayı Zonguldak'ta çok daha başarılı işler yapacağını biliyoruz. Ondan en ufak bir kuşkumuz yok. Güzel bir Zonguldak, yaşanılabilir bir Zonguldak. Mutlu bir Zonguldak istiyoruz. O yüzden de adres burası. Adres Sayın Ömer Selim Alan. 31 Mart akşamı Zonguldak için hayırlı olanı kutlayacağız. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum." 

ALAN: "31 MART AKŞAMI HEM CUMHURBAŞKANIMIZI HEM DEVLET BAHÇELİ'Yİ MUTLU EDECEĞİZ" 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan "Sizleri burada görmekten, ağırlamaktan son derece mutluyum. Murat Bey bize çok söyleyecek bir şey bırakmadı. Bizim zaten yıllardan beri Murat Bey ve buradaki arkadaşlarla bir gönül birliğimiz, dostluğumuz, kardeşliğimiz var. 31 Mart akşamına kadar gece, gündüz, kapı kapı gezip gönüllere gireceğiz. Rekor bir oyla hem Cumhurbaşkanımızı hem MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi mutlu edeceğiz. Kazanan Zonguldak olacak ziyaret için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Muhabir: Öznur Güneş