<P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT size=3>TRT Avaz Televizyonu&8217;nun ilgiyle izlenen mutfak programı Batı Karadeniz mutfağını tanıtmak üzere geldiği Amasra&8217;da çekimler yaptı. Safranbolu&8217;dan sonra Amasra ilçesine geçen program ekibi Canlı Balık Restoran&8217;da yöre mutfağını tanıtan ürünler hakkında bilgi aldı. Elif Özçelik Çarıkçı yönetimindeki programda gösterilmek üzere aynı zamanda bölgenin gezip görülebilecek yerleri de kayda alındı. </FONT></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p><FONT size=3> </FONT></o:p></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT size=3>Genel görüntüler de alındı</FONT></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT size=3> </FONT></o:p></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT size=3>Üç bin yıllık geçmişe sahip Amasra&8217;da tarihi ve turistik yerleri de görüntüleyen TRT Avaz mutfak programı yöre mutfağını temsilen Küçük Liman Caddesi üzerinde bulunan Canlı Balık Restoran&8217;da yaptığı çekimde işletme yetkilisi Mete Ayyıldız&8217;dan Amasra usulü balık tava ve meşhur Amasra salatasının püf noktaları konusunda bilgiler aldı. </FONT></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT size=3> </FONT></o:p></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT size=3><STRONG>27 Mart&8217;ta yayınlanacak</STRONG></FONT></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><o:p><FONT size=3> </FONT></o:p></P> <br><P class=MsoNormal style="MARGIN: 0cm 0cm 0pt"><FONT size=3>Canlı Balık Restoran işletme yetkilisi Ayyıldız ve restoran çalışanları TRT&8217;den gelen ekibe büyük ilgi göstererek, yapılan çalışmalara yardımcı oldu. Programın 27 Mart Pazar günü saat 12.50&8217;de yayınlanacağı belirtildi. Tekrar yayının tarihi ise 2 Nisan cumartesi günü saat 12.35. Program merakla bekleniyor. </FONT></P>