Ak Parti ile MHP’nin kurduğu Cumhur İttifakı’nda görüş ayrılıkları olduğu iddialarına MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk yanıt verdi. Bir süre önce MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden ve seçilen isimlerle birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin elini öpmeye gideceklerini söyleyen MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, iddialara yanıt verdi, 31 Mart seçimlerinde sandık başına gideceklerini, Cumhur İttifakı adayı Dr. Ömer Selim Alan'ı desteklediklerini açıkladı.

İlçelerde ittifak yapılmadığını ve bu neden sorunların yaşandığını söyleyen MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk: “Zonguldak merkezde çatırdama yok. Malzeme istiyorlar ama onlara malzeme vermeyeceğiz. Liderimizin bize bir emri var. Liderimizin emrine göre hareket ediyoruz ve MHP olarak sandığa gidecek. İlçelerimizde ittifak yok. İttifak olmadığı için ilçelerde çatırdama olduğu doğrudur.” dedi.

Milletvekili Saffet Bozkurt açıkladı: 11 yeni ilave mahkeme kuruluyor Milletvekili Saffet Bozkurt açıkladı: 11 yeni ilave mahkeme kuruluyor

Muhabir: Gamze Taşdemir