Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bu kardeşiniz bu ülkenin Cumhurbaşkanı. Bilesiniz ki buranın Belediye Başkanı Cumhurbaşkanının eli üzerinde olduğu sürece Zonguldak çok daha farklı yere gelecektir. Hiç endişeniz olmasın” dediği Zonguldak mitingini yaklaşık 30 bin kişi izledi.

Cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre duruşmada saldırı girişimi Cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre duruşmada saldırı girişimi

Zonguldak Madenci Anıtı’ında yıkılan Merkez Çarşısı’nın bulunduğu alanda oluşturulan yeni miting alanını beğenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk kez burada miting veriyoruz. Miting alanını çok beğendim. Hayırlı olsun" dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşacağı yeni miting alanını eski halimden en az dört kat büyüterek büyük bir risk alan Ak Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı organizasyon ile alanı doldurmayı başardı.
İlçe ve belde başkanları, belediye başkanları ve belediye başkan adaylarını miting için organize eden Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Zonguldak’tan mutlu ayrılmasına neden oldu. 
Mustafa Çağlayan, “Teşekkürler Zonguldak. Muhteşemdin Zonguldak. 
Sayın Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle Yeni Zonguldak'ımıza yakışır büyük coşkuyla rekor bir katılımla tarihi mitinge ev sahipliği yaptık.
Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı belediye başkan adaylarımızıda kutluyor, 25'te 25 hedefimizi gerçekleşmesi adına gösterecekleri gayretlerinden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum.
Şehrimizin her noktasından gelen Değerli hemşehrilerime yürekten şükranlarımı sunuyorum” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi