Duşakabin çeşitleri içinde hatırı sayılır bir yere sahiptirler. Hemen hemen her duşakabin modeli, küvet üzerine uygun bir şekilde monte edilip kullanılabilir. Sürgülü ve menteşe kapılı duşakabinler küvet üstü duşakabinler için en çok tercih edilen modellerdendir.

Küvet modelleri, duşakabin modellerinde sınırlayıcı bir etki değildir. Küvetin yapısının kare, dikdörtgen ya da oval olması, bir duşakabin kurulumunu engellemez. Küvetinizin yapısına uygun bir duşakabin modeli belirleyebilirsiniz.

Küvet üstü duşakabinler her renk profille imal edilip kullanılabilirler. Diğer modellerde kullanılan gold(sarı), bronz, siyah parlak ya da mat krom profiller en çok tercih edilen renk seçeneklerini içeren çeşitlerdendir. Profiller ayrıca açık sistem ve kapalı sistem olarak, tekerleklerin ray yapısında da belirleyici olmaktadırlar.

Cam seçeneklerinde ise sınır yoktur diyebiliriz. Tüm modellerde kullanılan cam çeşitleri küvet üstü modellerle birlikte sorunsuzca kullanılabilir. Reflekte, füme, mavi, yeşil ve kumlama desenli camlar piyasada en çok tercih edilen cam çeşitlerinin başında gelmektedirler. Kullanılan profil rengine göre bir cam modeli seçme sansınız vardır. İsterseniz her model duşakabin ile kullanılabilen kumlama cam deseni tercih edebilirsiniz. Kumlama cam desenlerinde seçenek neredeyse sınırsızdır. Bu tamamen kullanıcının hayal gücüne ve zevkine kalmıştır.

Seçilen profil modeline uygun olarak mıknatıs, suluk ve tekerlek seçimi de yapabilirsiniz. Özellikle profillerle uyum sağlayan renklerin aksesuarlarda da tercih edilmesi, duşakabin modelini bütünler nitelikte olacaktır. Fakat bazı kullanıcılar, zıt renklerle kontrast oluşturmayı da tercih edebilmektedirler.

Ankara Duşakabin olarak uzman kadromuz ve sınırsız duşakabin modellerimizle hizmetinizdeyiz. Duşakabin Fiyatları hakkında bilgi almak ve örnek modellerin ortalama değerlerini öğrenmek için web sayfamızdan faydalanabilirsiniz.