Makedonya Milletvekili Zonguldak Kömürspor'a sahip çıktı

TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor 28 Ağustos tarihinde ilk maçını sahasında Fethilyespor ile oynayacak.

Teknik kadro ve futbolcular lige hazırlanırken, Kulüp Başkanı ve yöneticiler dış transfer için kulübe sıcak para arayışlarını sürdürüyor.

KULÜP TARİHİNDE BİR İLK YAŞANDI
Yönetim özellikle VİP Koltuk, Kombine bilet ve reklam panoları için yoğun bir çaba içinde.

Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Sabit Danış geçtiğimiz günlerde Milletvekillerine seslenerek kulübe destek yönünde çağrıda bulunmuştu. Ancak ilginç bir gelişme yaşandı ve Başkan Sabit Danış'ın çağrısına Makedonya Türk Hareket Partisi Genel Başkanı ve aynı zamanda Milletvekili olan İbrahim Enes'ten yanıt geldi.

İbrahim Enes, Sabit Danış ile bir araya gelerek Zonguldak Kömürspor'un VİP Koltuk ve Kombine alarak örnek bir davranışta bulundu.

Zonguldak Kömürspor tarihinde ilk kez yabancı bir ülkenin milletvekili ve genel başkanı Zonguldak Kömürspor'a böyle bir destekte bulundu.

SIRA BİZİMKİLERDE
Makedonya Milletvekili İbrahim Enes'in Zonguldak Kömürspor'a yaptığı bu jest ve desteğin ardından gözlen Zonguldak Milletvekillerine çevrildi.
GELİŞMEYİ ŞÜKRÜ ÖZTÜRK DUYURDU

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk gelişmeyle ilgili şu açıklamayı yaptı: "Sabit Danış başkanımızın milletvekillerine kombine desteği çağrısı Makedonya'dan karşılık buldu. Makedonya Türk Hareket partisi Genel Başkanı ve Milletvekili İbrahim Enes toplu olarak kombine ve VİP bilet alarak kulübümüze destek olmuştur. Kendisine kulübümüz ve şehrimiz adına teşekkür ediyoruz"