Çaycuma Kışla Ortaokulu öğrencileri 'Kıyafetler Bizim, Mutluluk Hepimizin' sloganı ile hayata geçirdikleri proje kapsamında topladıkları kıyafetleri Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclis tarafından oluşturulan Paylaşım Noktasına teslim ettiler.

Öğrenciler bir ay boyunca velilerin ve köy sakinlerin desteği ile tedarik ettikleri giysileri paketleyerek Proje Yöneticileri Okul Müdürü Yücel Çelik ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Zeki Saim Oral ile birlikte Paylaşım Noktasında Çaycuma Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı'ya teslim ettiler.

Projeyi yürüten öğrenciler; "Evlerimizde alınıp ta giyilmeyen giysilerin tekrar değerlendirilmesi, çocukların gelişimi ve büyümesinin hızlı olması nedeniyle kendilerine küçük gelen ve temiz kıyafetlerin değerlendirilmesi ve kendisine hediye edilmiş ya da alınıp hiç giyilmemiş kıyafetlerin değerlendirilmesi amacıyla bu projeyi hayata geçirdik"dediler.

Okul Müdürü Yücel Çelik öğrencilerin dersleri dışında sosyal anlamda paylaşma ve yardımlaşma duygusunun gelişmesini amaçladıklarını ifade etti.

Katkıları için öğrencilere teşekkür eden Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ayla Kalaycı hepsine kitap hediye etti.